• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

28.03.2023

16:56

ZORANA DOŽIVELA LINČ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG SLIKE SA JAHTE! Minijaturni kupaći sve šokirao: Koliko je ovo prostački

Estrada

ZORANA DOŽIVELA LINČ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG SLIKE SA JAHTE! Minijaturni kupaći sve šokirao: Koliko je ovo prostački

Podeli vest

Zorana Jovanović našla se na meti osuda kada je objavila fotografiju sa jahte na kojoj pozira u kupaćem koji je jedva uspeo da prekrije intimne delove tela.

Jedna od prvih domaćih influenserki Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah u poslednje vreme se povukla iz medija, ali je zato svakodnevno aktivna na društvenim mrežama. 

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa jahte u crnom bikiniju koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, a taj postupak influenserke izazvao je buru negativnih komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

 "Koliko je ovo prostački", "Devojka nema blama", "Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu" - samo su neki od njih, ali bilo je i onih koji su poručili Zorani da izgleda nikad bolje.

Podsetimo, Zorana Jovanović već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

S tim u vezi, pre samo nekoliko nedelja napravila je cirkus na Instagramu objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija