• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

03.04.2023

13:03

ŠTA ME GLEDAŠ? OLADI MALO! Mirjana otkrila detalje razgovora s Miroslavom ispred sudnice!

Estock

Estrada

ŠTA ME GLEDAŠ? OLADI MALO! Mirjana otkrila detalje razgovora s Miroslavom ispred sudnice!

Podeli vest

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić danas su se sreli po pevačevoj tužbi za povredu tajne postupka, u kojoj on tvrdi da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja. A za razliku od prethodnih ročišta, ovoga puta su uslikani dok razgovaraju i svi su odmah bili znatiželjni da saznaju detalje ovog dijaloga.

Po izlasku iz Palate pravde, gde su danas imali ročište, Miroslav nije bio raspoložen da daje izjave, pa je predstavnike sedme sile uputio na svoju advokaticu:

Foto: Estock

Nije bio raspoložen za razgovor... Miroslav Ilić

- Ovo je Aleksandra Kovačević, moja zastupnica - rekao je Miroslav nasmejan.

Međutim, ni njegova pravna zastupnica nije bila raspoložena da odgovara na novinarska pitanja:

- Nećemo da dajemo izjave, znate već priču, hvala što pitate - rekla je advokatica kratko, dok ju je pevač nasmejano predstavio.

Foto: Estock

Ona uvek kaže šta ima... Mirjana

S druge strane Mirjana Antonović bila je raspoložena d aprokomentariše današnji susret s Miroslavom:

- Igramo se malo između jednog suda, drugog suda - rekla je Mirjana pa otkrila detalje razgovora sa Miroslavom ispred sudnice koji se vidi na fotografijama koje smo objavili. 

Foto: Estock

Popričali... Mirjana i Miroslav

- U prolazu mi je rekao: "Šta me gledaš, Antonovićka". Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš da prestaneš. Oladi malo - otkrila je Antonovićka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MIRJANA I MIROSLAV PRVI PUT USLIKANI ZAJEDNO POSLE 37 GODINA! Pevač i njegova bivša ljubavnica popričali ispred sudnice!
Estrada

MIRJANA I MIROSLAV PRVI PUT USLIKANI ZAJEDNO POSLE 37 GODINA! Pevač i njegova bivša ljubavnica popričali ispred sudnice!

Istaknut pevač Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, žene koja je tvrdila da je bila njegova ljubavnica i da sa njim ima sina Devina. Slavuj iz Mrčajevaca nedavno joj je neočekivano zadao udarac, pa je tužio Mirjanu za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja zbog čega su se danas našli u Palati pravde i po prvi put posle 37 godina uslikani su zajedno.

03.04.2023

09:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija