• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

14.04.2023

16:31

FARBANJE JAJA JE JEDNA OD NAJDRAŽIH OBAVEZA MOJE DECE! Nataša Aksentijević otkrila kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici

Novak Đurović, Pngwing

Estrada

FARBANJE JAJA JE JEDNA OD NAJDRAŽIH OBAVEZA MOJE DECE! Nataša Aksentijević otkrila kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici

Podeli vest

Nataša Aksentijević ispričala je za Informer kako izgleda farbanje jaja u njenoj porodici, kao i da joj ćerkice najviše pomažu jer je to njihova najdraža "obaveza".

Nataša Aksentijević, javnosti je ostala upamćena kao Nataša DNK, voditeljka emisije "DNK" čiji naziv joj pripisuju uz ime. Ona je zbog izvanrednog smisla za humor u toj emisiji ostavila svoj lični pečat, te se njene čuvene izjave i dan danas prepričavaju.

Nakon posla voditeljke, Nataša se vratila svom primarnom zanimanju, glumi, te je tako danas možemo gledati u serijama, ali i pozorištu.

Foto: Instagram printscreen/natasaaksentijevic

Nataša Aksentijević

Kao i svi vernici, tako i Nataša na Veliki petak farba uskršnja jaja za najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs. Nataša je ispričala za Informer kako izgleda farbanje uskršnjih jaja u njenoj porodici, a najveću pomoć ima od svojih ćerkica, kojima je to jedna od najdražih "obaveza".  

Veliki petak

Veliki petak ili Strasni petak je praznik koji je prema hrišćanskoj religiji obeležen stradanjem Isusa Hrista, njegovim raspećem na časni krst i njegovom smrću za spasenje sveta. Običaj je da se na taj dan farbaju uskršnja jaja, najčešće crvenom bojom koja simbolizuje Hristovu krv.

- Svi se radujemo Vaskrsu. Proslavljamo ga u krugu porodice i prijatelja. Sve dane provodimo dočekujući one koje volimo u radosti i blagostanju. Deca najviše uživaju u Vaskrsu. Farbanje jaja je jedna od najdražih "obaveza" moje dece. Isprobavamo sve moguće tehnike i različite vrste jaja. Nije važno koje jaje će biti najlepše, već ko će se setiti više različitih načina da ih ukrasi - rekla je Nataša. 

Foto: nstgram printscreen/natasaaksentijevic

Nataša DNK sa ćerkama

Nataša je takođe izjavila da se trudi da prenese veru i pravoslavlje na svoju decu, jer će im duhovnost olakšati put kroz život. 

- Na decu prenosim da je pravoslavlje nešto što daje odgovore na mnoga pitanja. Duhovnost će im olakšati put kroz život, koji je uvek pun iskušenja. Kada sam bila jako mala, slava se slavila sa spuštenim roletnama, ali se slavila. Bila su drugačija vremena, ali su me vaspitavali isto kao i ja moju decu danas - završila je Nataša za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija