• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

13.04.2023

14:55

JELENA U DUBAIJU NA BODI I RUKAVICE SPISKALA 11.000€! Karleuša ne žali pare za modu, pevačica se pohvalila novim komadima renomiranog brenda!

Printscreen/Instagram

Estrada

JELENA U DUBAIJU NA BODI I RUKAVICE SPISKALA 11.000€! Karleuša ne žali pare za modu, pevačica se pohvalila novim komadima renomiranog brenda!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša važi za nekoga čiji stil oblačenja pomno prate i proučavaju svetske zvezde, pa ne čudi što se uvek trudi da ide u korak sa trendovima.

Jelena je u utorak otputovala na jednu od svojih najomiljenijih svetskih destinacija - Dubai, a čim se malo odmorila od napornog puta, uputila se u najveći tržni centar na svetu - Dubai mol, kako bi obišla butike sa luksuznim modnim brendovima i sebe počastila novim krpicama.

Foto: Printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

Tako je JK odmah otišla u jedan od svojih omiljenih butika, gde se odmah dokopala preskupog  bodija poznatog brenda sa ukrasnim kamenčićima, od čije će se cene običnim smrtnicima momentalno zavrteti u glavi.

Foto: Printscreen

Bodi na koji je Karleuša dala čitavo bogatstvo...

Naime, Jelena je za ovaj revijski model izdvojila, ni manje ni više, nego 8.950 evra, dok je za rukavice istog brenda i sa identičnim motivima iskeširala vrtoglavih 2.450 evra, što je ukupno 11.400 evra za ova dva komada.

Foto: Printscreen

Cena ovog komada odeće je skoro 9.000 evra...

Inače, model koji je Jelena izabrala pre nje je na reviji u Milanu prošlog septembra ponela i sestra Kim Kardašijan - Kloi, ali i njena ćerka Tru. Ove ekskluzivne modele Jelena će, kako saznajemo, obući za potrebe promocije albuma "Alfa", koji se očekuje tokom leta.

Foto: Printscreen

Kloi Kardašijan

Naravno, diva se tu nije zaustavila pa je skoknula i do "balensijage", gde su joj za oko zapale plave kristalne klompe od 8.000 evra.

Foto: Printscreen

Rukavice koštaju "samo" dve i po hiljade evra...

 

Podsetimo, Jelena trenutno uživa u Dubaiju, u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica. Tamo je sve prilagođeno njenim potrebama i uživaće kao prava kraljica.

Foto: Printscreen

Cena ovih rukavica je za Karleušu prava "sitnica"...

Za sedam noćenja u ovom rizortu, Karleuša je morala da iskešira najmanje 10.000 evra, što za nju nije puno, ako se uzme u obzir da je toliko potrošila na garderobu i to samo za jedan dan boravka u Emiratima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija