• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.04.2023

18:35

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA "PLEJBOJ" Suzana Mančić otkrila zašto nije htela da se fotka za muški časopis, pa priznala da ju je UREDNICA ubedila OVIM rečima!

E-Stok

Estrada

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA "PLEJBOJ" Suzana Mančić otkrila zašto nije htela da se fotka za muški časopis, pa priznala da ju je UREDNICA ubedila OVIM rečima!

Podeli vest

Voditeljka Suzana Mančić rekla je da ju je bilo sramota da se njene golišave fotke nađu u erotskom časopisu, ali da su je reči tadašnje urednice naterale da ipak razmisli o ponudi.

U jednoj emisiji u kojoj je gostovala sa Dejanom Matićem, pevač je dobio neobično pitanje vezano za Suzanu: Da li je Suzana Mančić odbila ponudu da se slika za indijski "Plejboj"?

Foto: Printscreen

Dejan Matić, pevač

- Ne - rekao je Dejan, a Suzana je pojasnila:

- Nije u pitanju indijski, već hrvatski plejboj koji je prethodio srpskom "Plejboju". Bilo je možda tri ili četiri godine razlike i ja sam se tu nešto snebivala i odbila sam.

Izgleda da je došlo do zabune, pa je Matić intervenisao.

Rekao je da je svojim odgovorom hteo da kaže ne da Suzana nije odbila da se slika za "Plejboj", već da je njen odgovor bio: "Ne", odnosno da jeste odbila, a voditeljka je otkrila da joj je tada bilo izuzetno neprijatno da se njene fotografije nađu na naslovnici erotskog časopisa.

Foto: Printscreen

Suzana Mančić, voditeljka

- Ja tada uopšte nisam razmišljala o takvom načinu eksponiranja. Bilo me je sramota. Međutim kad je krenuo srpski "Plejboj" za prvi broj se slikala Olivera Kovačević. Urednica je bila Duška Jovanić koja me je pozvala i rekla mi: "Znaš, samo posebne žene se slikaju za "Plejboj". Samo žene koje pomeraju granice". Tu sam ja kažem: "Pa kako ja to da odbijem?!" - rekla je Mančić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 1 godinu

Pa da stvarno sramota da se slikaš da gledaju stranci. Zato ti nije smetalo da se krešeš ko štuka u porniću, verovatno da naučiš ćerku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija