• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

18.04.2023

10:45

SAŠA POPOVIĆ OTVORENO O NARKOTICIMA U GRANDU! Tvrdi da je kokain video samo jednom, a s ovom pevačicom se posvađao zbog pirsinga!

ATA Images

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTVORENO O NARKOTICIMA U GRANDU! Tvrdi da je kokain video samo jednom, a s ovom pevačicom se posvađao zbog pirsinga!

Podeli vest

Saša Popović godinama je bio na čelu muzičke imperije i doživeo mnogo toga, ali tvrdi da je drogu video samo jednom i da je veliki protivnik poroka, kao i pirsinga zbog čega se čak i posvađao s jednom pevačicom!

Bivši direktor "Granda" kaže da je još davne 2000. godine često išao u klub, gde je igrao bilijar, a u kojem su pevači često konzumirali narkotike.

- Drogu, tačnije kokain, samo sam jednom video u životu. Bilo je to 2000. godine, taman smo otvorili "Grand". Imali smo klub, gde smo igrali bilijar. Svako veče su dolazili pevači: Mile Kitić, Rođa. Jašar, nas desetak i jedan od pevača je stavio drogu na sto da povuče crtu. Jašar mi priđe i to kaže, ja reko: "Nemoj to da radiš da neko kaže da se to radi u "Grandu"! Eto, tad sam prvi i poslednji put video drogu. Ne volim pijane ljude, drogu, pirsing na ženama. Zato sam se jednom posvađao s Tanjom Savić zbog pirsinga. Kad vidim žene istetovirane, ni to mi nije lepo - kaže Popović u emisiji "Sceniranje".

Popović kaže da kada bi objavio autobiografiju, novine bi danima imale materjala za pisanje.

- To ne bi bilo dobro. Ja znam mnogo toga. Kad bih vam ispričao, dve godine biste imali da pišete o tome, tako da je nikad neću objaviti, ovo što je nešto objavljeno je diskutabilno. Znate, ne bi bilo korektno prema mojoj porodici, a ni prema porodici onih žena s kojima sam bio. Narod najviše zanima to s kim je ko bio. Ljudi bi čitali i tražili tu neku, a kad bi videli da nema, bilo bi "e izem ti autobiografiju" - smatra Saša.

Foto: ATA Images

 

Kaže da nikda ništa imao protiv provokativnog oblačenja, ali jeste protiv golotinje.

Uveo sam da nema golotinje u "Grandu". Recimo, desilo se jedne godine, Zlata Petrović je skinula brus, pa grudi gole... Nemoj, to nije lepo. Ja volim da vidim zgodnu ženu i agitujem na pevačice da budu lepe, zgodne, seksi, ali da to ima ukusa - kaže on.

Saša Popović kaže da nije još spreman da se operiše i ulepšava, jer smatra da se ne menja.

Foto: ATA Images

 

- Isti sam kao i pre deset godina. Kaže meni jedna pevačica, sad da ne otkrivam koja: "Vidi, Sale, ti bi mogao da operišeš nos, da ga smanjiš, da zategneš lice." Kao mali sam imao puno bubuljica. I kaže da sredim podbradak, da se zategnem i ona bi se zaljubila u mene. Rekoh, ne treba ti da se zaljubiš u mene, ima ko je zaljubljen. Ne znam šta je žene privlačilo na meni, niti sam lep, normalan sam. Vesna Zmijanac mi je rekla: "Vidi, ti ćeš za nekoliko godina biti pravo čičište." Kao, nogice mi tanke i kaže samo šeširče da stavim. Rekoh - majku ti tvoju, ti si se ugojila, a ja se dobro držim. Ishrana je u pitanju. Čim vidim da mi stomak raste, samo bela kafa, u podne šnicla sa salatom i odmah dođe u red, a volim slatko i sve bih pojeo - zaključuje on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija