• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

29.04.2023

16:38

I DRUGA SNAJKA GUDELJA SRPSKOG POREKLA! Dragi objavio sliku sa devojkom, Anastasija nije ostala imuna, javno im uputila ove reči

printscreen

Estrada

I DRUGA SNAJKA GUDELJA SRPSKOG POREKLA! Dragi objavio sliku sa devojkom, Anastasija nije ostala imuna, javno im uputila ove reči

Podeli vest

Dragiša Gudelj, objavio je na svom Instagram profilu slike sa devojkom, a njegova snajka, Anastasija Ražnatović odmah je prokomentarisala objavu i uputila emotivne reči ovom paru.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović već godinu dana uživaju u svojoj ljubavi, a par je nedavno objavio da je očekuju devojčicu, jer je Cecina naslednica u 4. mesecu trudnoće.  

Foto: Printscreen

Anastasija i Nemanja

Sa druge strane, Nemanjin brat, Dragiša Gudelj, nije svoj ljubavni život eksponirao javno, sve do sada, kada je objavio slike sa svojm devojkom, manekenkom Lanom Lazarević, sa kojom je već neko vreme u vezi. 

Dragi je podelio nekoliko fotografija sa Lanom na svom profilu, a Anastasija je to odmah prokomentarisala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

- Moj omiljeni par. Volim vas - napisala je Anastasija Ražnatović.

 

Inače, lepa Lana koja je prošle godine proglašena za za Top model Evrope. Kako su mediji prenosili, ona je rodom iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji.

Za svoje izvajano telo zahvalna je klasičnom i džez baletu koje je trenirala više od deset godina, i osvojila više od 50 nagrada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija