• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

17:59

SREĆNA SAM I ISPUNJENA LJUBAVLJU! Tijana Milentijević progovorila o svom partneru, otkrila da li je spremna da stane na ludi kamen

printscreen

Estrada

SREĆNA SAM I ISPUNJENA LJUBAVLJU! Tijana Milentijević progovorila o svom partneru, otkrila da li je spremna da stane na ludi kamen

Podeli vest

Tijana Milentijević ili kako je javnosti poznatija kao žena od sultana otkrila je za naš portal da je srećna u novoj ljubavi i tom prilikom otkrila da bi volela da se uda, ali kada za to dođe pravo vreme.

Mlada pevačica Tijana Milentijević ogromnu slavu stekla je zbog svoje pesme "Žena od sultana", za koju i sama kaže da joj je lična karta, pa je sada javnost često naziva i ženom od sultana. 

Tijana je postala deo javnog sveta još davne 2012. godine kada je sa samo 13 godina učestvovala u emisiji "Ja imam talenat", a dve godine kasnije takmičila se u "Zvezdama Granda" gde je stigla do samog finala. 

Foto: ATA Images

Tijana Milentijević

Pevačica je sada za Informer otkrila kako će provesti praznik rada, a tom prilikom je progovorila i o svom privatnom životu koji vešto skriva od očiju javnosti. 

Kako si provela Vaskršnje praznike?

- Kao i svaki praznik volim da budem u krugu porodice. Sa roditeljima, bratom. Ali, bilo je i radno.

Da li pored nastupa imaš vremena da se posvetiš porodici i prijateljima? 

- Sve se može kad se hoće. Neko sam ko zaista se trudi da pored svi svojih obaveza koje imam, slobodno vreme iskoristim da odem u moj Kragujevac, budem sa porodicom i prijateljima. Ipak su svi oni moja najveća podrška. 

Da li ćeš raditi za 1. maj ili ćeš ipak vreme iskoristiti za odmaranje?

- Ovoga puta i meni je praznik rada (smeh) s obzirom da pada u ponedeljak, pa se nadam da će biti lep i sunčan dan kako bih sa prijateljima otišla na neko roštiljanje u prirodi. 

Foto: Printscreen/Instagram

Tijana Milentijević

Da možeš da vratiš vreme, da li bi se opet prijavila na takmičenje "Zvezde Granda"?

- "Zvezde Granda" su mi mnogo pomogle u karijeri, ali sada po ovom novom sistemu takmičenja ne znam da li bih se snašla. 

U kakvom si odnosu sada sa Sašom Popovićem?

- Korektnim. 

Koliko ti se život promenio nakon što si snimila pesmu "Žena od sultana"?

- Kako volim da kažem promenio se samo u poslovnom smislu. Mnogo više radim. Imam dosta snimanja, gostovanja. Ali, ako misliš na privatno ništa posebno. Ostala sam ista ona Tijana i pre "Žene od sultana". 

Da li ti smeta što se javnost umesto imena i prezimena naziva "ženom od sultana"?

- Ta pesma je moja lična karta i nema razloga da mi smeta. "Žena od sultana" meni se desila u pravo vreme, dok neki ljudi celu karijeru sanjaju jednu pesmu koja će ih vinuti u zvezde. 

Znamo da si u srećnoj vezi, da li si spremna da staneš na ludi kamen?

- Neka ostane da i dalje neću pričati o svom privatnom životu. Nije da ne bih volela, ali kada dođe vreme za to. Srećna sam i ispunjena ljubavlju koju imam od svog partnera. 

Važiš za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi, da li često dobijaš nepristojne ponude od udvarača?

- Iako svi misle da dobijam mnogo nepristojnih ponuda, to nije tako. Ne znam zašto je to tako, možda me se plaše. 

Foto: Privatna arhiva

Tijana Milentijević

Koje osobine mora da ima dečko da bi ti rekla da je "savršen za tebe"?

- Da me voli. To je najvažnije! 

Pod kakvim uslovima bi ušla u neki rijaliti i da dobiješ ponudu da se snima tvoj lični rijaliti, da li bi pristala?

- Nema nikakvih uslova da bih bila deo rijalitija. Ne vidim sebe u toj priči. A što se tiče mog rijalitija, pa ne znam ako bi moj producent Šaran osmislio nešto jako dobro zašto da ne. 

Da nisi pevačica, koje bi bilo tvoje zanimanje?

- Studiram pravo, tako da verovatno bih bila pravnica. 

Sa kojom velikom zvezdom priželjkuješ da snimiš duet?

- Pa, znaš kako nemam neke želje. Ima ponuda, ali opet smatram da je pesma ta koja treba da "pogodi" mene i tog nekog.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija