• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Grand

09.05.2023

10:50

NAKON RAZVODA NAPUSTILA BEOGRAD! Ovo je dom "Zvezde Granda", a jedan detalj je svima zapao za oko!

printscreen

Estrada

NAKON RAZVODA NAPUSTILA BEOGRAD! Ovo je dom "Zvezde Granda", a jedan detalj je svima zapao za oko!

Podeli vest

Krstinju Todorović je javnost upoznala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon razvoda vratila se u devojački dom gde danas živi sa ocem i sestrom, pa je rešila da pokaže svoj kutak.

Krstinja je otvorila vrata porodičnog doma u Podgorici, pa je istakla da je dnevni boravak centar svih porodičnih dešavanja. Pevačica je sve oduševila, fanovima su se dopale fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama. 

- U dnevnom boravku se porodično okupljamo, to nam je centralno mesto. Ovde su se događale lepe stvari i sve uspomene su zapravo iz dnevnog boravka - rekla je Krstinja i osvrnula se na detalje u dnevnom boravku koji je podsećaju na pokojnu majku.

Foto: printscreen

 

Ostrog koji je isklesan na zidu zauzima posebno mesto u njenom domu, ali i u njenom srcu. Prizor ostavlja bez daha. 

- To je kod nas dugih godina, inače je bila želja moje pokojne majke – istakla je pevačica u čijem domu dominiraju uspomene na njenu voljenu majku

Ivana njena sestra ispričala je da je Krstinja imala poseban odnos sa majkom i da je na neki način predosetila njenu smrt.

Foto: printscreen

 

Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, to je bila velika ljubav kao da je slutila rastanak, nešto neverovatno – istakla je Ivana.

Posebno mesto zauzima Krstinjina fotografiju sa prve audicije za „Zvezde Granda“ koja joj je promenila život. 

Foto: printscreen

 

- Uvek sam bila bucka, ali danas dosta vodim računa. Sećam se da sam u osnovnoj školi govorila da ću da idem u ‘Zvezde Granda’ i da ću da pobedim. Stvarno je bilo tako, to su bile moje želja - istakla je Krstinja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija