• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Grand/M.Č.

09.05.2023

12:35

VRAČARA MI JE GLEDALA U ŠOLJU, VIDELA MUŽA I JEDNO DETE Tijana Dapčević opisala svoj jedini susret sa vidovitom osobom: "Ruža mi je sve pogodila"!

Estrada

VRAČARA MI JE GLEDALA U ŠOLJU, VIDELA MUŽA I JEDNO DETE Tijana Dapčević opisala svoj jedini susret sa vidovitom osobom: "Ruža mi je sve pogodila"!

Podeli vest

Pop pevačica detalje o svojoj budućnosti, mužu i zemlji u kojoj će živeti saznala od makednoske gatare.

Pop pevačica, muzičakrka, voditeljka i glumica Tijana Dapčević uživa u srećnom braku sa suprugom Milanom Dapčevićem sa kojim ima sina Vuka, a sve što joj se dogodilo u životu predvidela je jedna makedonska vračara, kod koje je slučajno svratila i pristala da joj pogleda u šolju nakon ispijene kafe. Bliski susret sa gatarom dogodio joj se tačno godinu dana pre upoznavanja sa sadašnjim suprugom, a ono što je zanimljivo jeste da joj je sve pogodila.

Foto: HIT dodatak/informer

Tijana Dapčević

-Moja drugarica je išla kod jedne gospođe da joj gleda u šolju i molila me je da idem sa njom. I natera ona mene. Drugarica završila i pita mene ta gospođa Ruža da li bi volela da i meni nešto kaže, i ja kao ajde. Gospođa Ruža mi je gledala u šolju i rekla kako ću za godinu dana da upoznam čoveka iz inostrastva, da ću ga zavoleti na jedan i da ću se preseliti. Ja sam na to prevrtala očima. Takođe mi je rekla da ću se udati, roditi mu jedno dete i da ću biti veoma popularna u toj zemlji- ispričala je Tijana i objasnila da u tom trenutku nije ni pomišljala da će živeti u inostranstvu, jer je Srbiju doživljavala kao svoju zemlju, budući da je često iz Makedonije dolazila kod bake i deke u Crvenku.  

Foto: HIT dodatak/informer

Tijana i suprug Milan kog je Ruža videla u šolji

-Godinu dana kasnije, kad sam upoznala Milana, ja sam se setila te priče i gospođe Ruže i inostranstva. Nisam mogla da kapiram Srbiju kao inostranstvo, to je moja zemlja, meni je mama iz Crvenke, ali iz Ružine perspektive to je druga država- istakla je Tijana i priznala da se sve što je Ruža rekla i obistinilo.

-Da se razumemo i dalje ne verujem u te stvari – dodala je pevačica na kraju razgovora za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20