• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

10.05.2023

07:00

JEDEM KAO PTIČICA! Rada Manojlović otkrila kako je uspela da smrša: Uvek ga imam kod sebe

Informer

Estrada

JEDEM KAO PTIČICA! Rada Manojlović otkrila kako je uspela da smrša: Uvek ga imam kod sebe

Podeli vest

Rada Manojlović kaže da sa sobom uvek nosi semenke suncokreta na nastupe, kako bi joj "zavarale glad", jer mora da vodi računa o ishrani da se ne bi ugojila.

Rada Manojlović kaže da jede kao ptičica, da glad zavarava grickanjem semenki i da je tako uspela da smrša pet kilograma. Folk zvezda priča da bez semenki ne ide nigde, pa ni na nastupe.

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

- Semenke suncokreta stalno jedem, zavaraju mi glad. Posle toga nemam mučninu, kao kad jedem čips, pomfrit ili nešto masno. Suncokret je odlična grickalica, umesto tih "jakih" slaniša. Uvek ga imam kod sebe i nosim ga čak i na nastupe - priča Rada.

Ona takođe otkriva da se nikad nije mnogo ugojila.

- Kad sam imala 61 kilogram, to je za mene već bio alarm da treba da skidam višak. To nije velika kilaža, ali ako se čovek ne zaustavi na vreme, brojka se povećava. Pored toga, na kameri uvek delujem krupnije i deblje i zbog toga pazim. Devica sam u horoskopu, pa sam možda zato disciplinovana, a imam i dobru genetiku i ne volim da jedem slatko. Kad mi padne šećer, pojedem jednu palačinku, ali to se dešava jednom u mesec dana - rekla je pevačica. 

Foto: e-stock

Rada Manojlović

Rada kaže da nije pristalica rigoroznih dijeta.

- Jedan život imamo i treba sebi da ugađamo i kroz hranu. Zbog toga jedem sve, ali manje porcije. Na primer, ne pojedem celu pljeskavicu, nego pola. Ograđujem se ukoliko neko ima hormonski poremećaj ili bilo kakav drugi zdravstveni problem, ali ako ne probušite kašiku, nema pomaka - priča Manojlovićeva. 

Pola pljeskavice

Jedem sve, ali manje porcije. Na primer, ne pojedem celu pljeskavicu, nego pola

Ona otkriva da voli da jede raznovrsnu hranu. 

- Mogu da jedem samo varivo, kuvana jela, suši, soma, oslića, ali isto tako i uštipke, testeninu... Ma sve, ali samo u umerenoj količini. Jedino mi u poslednje vreme ne prija meso i mnogo ga manje jedem - ističe Rada. 

Foto: ATAIMAGES

Rada Manojlović

Popularna pevačica kaže da uvek ima ručak i večeru i da može da izdrži dugo bez hrane. 

- Imam dva obroka, ručak i večeru. Kad nemam svirku, jedem pomalo celu noć, kao ptičica. Mogu dugo da izdržim bez hrane, popijem kafu i mnogo vode - izjavila je Manojlovićeva. 

61 kg imala je Rada
56 kg sada ima Rada

Rada kaže da mora uskoro da krene na treningde, jer joj ponestaje kondicije na nastupima. 

- Iako potrošim mnogo kalorija na nastupima, moraću da počnem da treniram jer gubim kondiciju. Već posle deset minuta đuskanja budem "gola voda", ne mogu da dođem do daha - završava ona. 
 

OVO JEDE RADA MANOJLOVIĆ

Doručak:
Voda

Ručak:
Kuvano povrće sa mesom

Večera:
Riba

Trik savet: Jedite sve, ali u umerenim količinama

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novak ilic

pre 1 godinu

Shared from Bing ja sam mu rekla da kupi soko štark lepa fgkkhdgklccgfhkjgfkgdfgjkhffjllkfdsfhjjwd khffhkjdhid iooiixjjdidi idi jjdidi kkclfkgkfk79@gmail.com ja nemam nista protiv toga da se testira

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija