• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

15.05.2023

22:35

CECA OTKRILA ZAŠTO NE MOŽE DA POSETI TRUDNU ANASTASIJU U ŠPANIJI! Pevačica progovorila i o venčanju svoje naslednice

ATA Images

Estrada

CECA OTKRILA ZAŠTO NE MOŽE DA POSETI TRUDNU ANASTASIJU U ŠPANIJI! Pevačica progovorila i o venčanju svoje naslednice

Podeli vest

Ceca otkriva da je poslovne obaveze sprečavaju da otputuje kod Anastasije u Španiju, ali priznaje da će se truditi na sve načine da poseti svoju trudnu ćerku.

Svetlana Ceca Ražnatović pred snimanje muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" odgovarala je na pitanja zbog čega njena ćerka Anastasija još uvek ne dolazi u Srbiju iz Španije. Najveća naša zvezda je progovorila i o svom emotivnom statusu.

Foto: Instagram

Ceca Ražnatović

- Zašto vi mene nikada više ne pitate da li sam se ja zaljubila, da li radim nešto drugo. Ili me pitate za Anastasijinu trudnoću ili za unuke - kroz smeh je rekla Ceca.

Pevačica je otkrila i da li se konačno zaljubila.

- Ma kakvi! Ne treba meni zaljubljenost da bih se ja dobro osećala. Ma samo sam se malo našalila (smeh) - priznala je pevačica.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Ceca sa velikim nestrpljenjem iščekuje dolazak Anastasijine naslednice, a sada je objasnila i zašto njena ćerka i dalje ne dolazi u Srbiju iz Španije. 

- Anastasija čeka papire ne može da izađe iz zemlje to je razlog što ne dolazi. Administracija im je malo sporija flegmatični su - kaže pevačica i objašnjava zašto ona neće ići u Španiju:

Foto: Informer

Anastasija Ražnatović

Za sada nemam vremena da idem kod Anastasije u Španiju. Imam mnogo nastupa, snimanje "Zvezda Granda", a bliži se i finale. Sve su teži i teži krugovi, imam i svoj šou, ma baš mi je prebukiran raspored. Ako se desi da mogu da pobegnem sigurno ću otići, to jedva čekam!

Ceca tvrdi da nije upućena u detalje svadbenog veselja svoje mezimice.

- Meni niko ništa nije rekao! Ja za sada ne znam ništa, je l’ vama neko javio?!- rekla je Ražnatovićeva.

Pevačica priznaje da nije stigla da gleda "Evroviziju" ali je ipak navijala za našeg predstavnika Luk Bleka. 

- Nisam gledala Evroviziju već "Zvezde Granda" . Najvijala sam za Luka! Uvek navijam za svakog našeg predstavnika. Ogromna je čast predstavljati svoju zemlju i bitno je učestvovati nije bitno da sad moraš da pobediš.

Foto: EPAIMAGES

Luk Blek

Ražnatovićeva ne krije da sve ide po planu i kada je u pitanju njen rad sa takmičarima iz "Zvezda Granda". 

- Moji kandidati su spremni, ali nije isto raditi u studiju i kada oni izađu na ovu binu. Imaju ogromnu odgovornost, znaju da ih gledaju milioni. Potpuno ih razumem. To su sve divna i talentovana deca i stvarno izmešu nas vlada lepa emocija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija