• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T.

23.05.2023

21:01

JANA PRVI PUT POSLE HAPŠENJA U JAVNOSTI! Pojavila se na rođendanu koleginice i trudila se da bude nasmejana! (VIDEO)

Goran Todorović

Estrada

JANA PRVI PUT POSLE HAPŠENJA U JAVNOSTI! Pojavila se na rođendanu koleginice i trudila se da bude nasmejana! (VIDEO)

Podeli vest

Dragana Jana Todorović uhapšena je pre nekoliko dana na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za rad, a večeras se pojavila na rođendanu koleginice Dragice Zlatić kojoj je poželela svu sreću.

Jana je došla s malim zakašnjenjem na rođendan svoje koleginice, a sve vreme se trudila da bude dobro raspoložena. Na pitanje novinara šta je poželela Dragici, Jana je bila iskrena:

Foto: Foto: Goran Todorović

Jana poželela sve najbolje prijateljici...

- Dragici sam poželela ono što želim sebi i svim dragim ljudma, da je prvenstveno zdrava, a sve drugo će doći - kazala je Todorovićeva koja nije bila rada da otkrije šta je prijaeljici kupila za rođendan:

Foto: Foto: Goran Todorović

Dragica Zlatić

- Neka to bude iznenađenje. Bilo je od srca što je najbitnije - kazala je pevačica.

S obzirom na to da se od Jane uvek očekuje da se lati mikrofiona, predstavnici sedme sile pitali su je da li će i večeras biti prilike da zapeva:

- Nadam se da će biti, da otpevam i ja nešto. To je neizbežno.

S obzirom na to da je veoma zauzeta, novianri su pitali janu i kako nađe vremena da stigne na slavlja kolega:

- Meni dragim ljudima mora da se nađe vreme. Dragica uvek dođe kad ja nešto organizujem. 

S obzirom na to da je 2020. godine otvorila restoran koji je zbog epidemije korona virusa zatvorila, nakon čega je imala porodičnu tragediju kada joj je preminmuo sestrić, pevačica je sada priznala da nema volje da ponovo započinje neki biznis: 

- Videćemo, dosta se toga desilo lošeg po mene i moju porodicu i nemamo volje da se borimo iznova. Videćemo, za mene je lično moj biznis najbolji. Samo muzika. Posle pevanja, moja penzija će doći nakon moje 70-e godine, tako da ću tada uživati - kazala je pevačica koja nije želela da odgovara na pitanja vezana za njeno hapšenje u Cirihu.

Jana je okupljenim novinarima priznala zbog čega do sada nije organizovala koncert, i otkrila da ima veliki strah da napravi taj spektakl.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija