• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. S.

26.05.2023

09:40

JELENA KARLEUŠA O BIVŠIMA:  Ćandino ubistvo me je šokiralo i promenilo, a Karić je bio mamin i tatin sin!

printscreen

Estrada

JELENA KARLEUŠA O BIVŠIMA: Ćandino ubistvo me je šokiralo i promenilo, a Karić je bio mamin i tatin sin!

Podeli vest

Jelena Karleuša svojevremeno je otvoreno govorila o ubijenom vereniku Zoranu Davidoviću Ćandi, braku i razvodu od Bojana Karića, ali i o tome kako je uvek od muškaraca koji su žapci pravila prinčeve!

Pevačica je u intervjuu, koji je pre 18 godina dala za nedeljnik "Evropa", prvom posle razlaza od naslednika bogate familije Karić, rekla kako uz nju ide dobar dasa i sportista, iako tada još nije poznavala sadašnjeg supruga Duška Tošića. 

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša

Na početku karijere su ti nuđene ogromne pare samo da bi se pojavila na romskoj svadbi i sedela. Da li si pristala?

- Oduševila sam se ponudom, pošto sam već imala želju da vidim kako izgleda takva svadba. Čula sam da je na jednoj romskoj svadbi glavna zabava bila demoliranje najnovijeg "ferarija" nasred hotela "For sizons". Ništa od toga, pošto je Divnina bila poslednja, a glasila je:"Ne dolazi u obzir"!

Da li si simpatizer neke političke stranke?
- Ne, ali postoji nekoliko političara koji su mi simpatični. Ne zbog njihove politike, već zato što su mi kao ličnosti intrigantne. To je, pre svih, Aleksandar Vučić. Ne ulazim u njegovu politiku, ali sam imala priliku da privatno porazgovaram sa njim i veoma mi sedopao.

Šta čini ženu seksepilnom?
- Ružne žene kažu da je to mozak, odnosno da je pametna žena samouverena, duhovita, interesantna i samim tim seksi. Kao žena koja za sebe smatra da je dovoljno pametna, pa može da kaže istinu, verujem da je za seksi ženu bitno i da je u dobrom pakovanju, svesna sebe i ostvarena u poslu kojim se bavi. I pamet i izgled! Ne bih se složila sa komentarima da nije bitan izgled, već ono što se nosi u sebi. 
 

U sukobu si s mnogim koleginicama. Zašto?
- Zavist i samo zavist, bolesna, meni razumljiva.
 

Sa Darom Bubamarom si se družila.
- Je l' znate vi neku pesmu od Radojke Adžić, odnosno Dare Bubamare? Ja ne znam.

Da li znaš neku pesmu Goge Sekulić?
- Ne!

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

Da li si se zbog nekog od tih sukoba pokajala?
- Jela sam se što sam im dala na značaju i što su na osnovu mog imena dobijale naslovne strane i televizijske emisije. Osobi poput mene nekad izleti: "Aman, bre, sjašite više!" Na mene su se baš navrzle. Vređale su me, pokušavale da ospore sve što jesam, toliko jadne i bedne u svojoj nameri da svojim primitivizmom umanje drugog, ne shvatajući da time samo pokazuju kakve su one.
 

Da li se družiš sa kolegama?
- Ne, pošto su se moji iskreni pokušaji završili njihovim pljuvanjem po novinama. Naravno, postoje i oni sa kojima se lepo ispričam. U mnogo boljim odnosima sam sa glumcima. Nedavno sam se upoznala sa Urošem Đurićem, koji mi je otkrio da su mnogi glumci moji fanovi.
 

Šta prvo primetiš na muškarcu?
- Sve. Važna je i pamet i ambalaža. Naravno, mora da bude dobar dasa. Nisam pravi primer za to, pošto sam u životu imala muškarce koji su katastrofalno loše izgledali. Sad sam se popravila. 
 

Šta u ljubavi nikad ne praštaš?
- Preljubu, ali toliko sam sigurna u sebe da me nikada nije opterećivalo da li će me muškarac prevariti, pošto je to ravno nemogućoj misiji.
 

Tvoj razvod od Bojana Karića je digao veliku prašinu.
- Približila sam nam holivudsku priču. I tamo se glumice i pevačice udaju i razvedu za dva sata.
 

Foto: Informer

Bojan Karić i Jelena Karleuša na venačanju

Bila si verena za Zorana Davidovića Ćandu. Posle njegovog ubistva neke tvoje kolege su se okrenule protiv tebe. Koliko te je taj događaj promenio kao osobu?
- Svakog jedan toliko stravičan događaj, kao što je smrt na tako strašan način, promeni i obeznani. Stvarno sam bila u šoku. Strašno je i ono što sam u tom periodu doživela od mojih estradnih kolega. Dosad u životu nisam imala sreće u ljubavi. To svi znaju i slade se time, ali mislim da nijedna žena na mom mestu ne može biti potpuno srećna. Možeda traži nešto približno savršenoj sreći.
 

Kažu da je Zoran je bio mačo, žestok momak, a Bojan više mamin i tatin sin. Sa ove distance, kojeg bi pre preporučila damama?
- Ni jednog ni drugog. Prvi je zbog svog mačizma mrtav. Ovom drugom bi zbog svega što jeste bilo bolje da je mrtav - nikakav je muškarac. Muškarac ne može da bude mamin i tatin sin. Kada su ti mama i tata i devojka i šef i drugovi, tu nema perspektive.

Foto: Informer DN

Jelena i Ćanda

Tvoj izbor Bojana za supruga je za mnoge bilo iznenađenje.
- Mediji nikada nisu ni videli Bojana sa mnom. Zamišljali su me sa nekim sportistom, ili nekim dominantnijim muškarcem. Svi su bili protiv te veze. Kada moj bivši muž i ja prođemo ulicom i ili odemo na neko mesto, ljudi su se smejali njemu. Iz inata sam ostala uz njega, a on to nije znao da ceni. 

Rekla si da pretvaraš žapce u prinčeve. Da li si napokon naučila lekciju i odlučila da u samom startu nađeš princa?
- Više se ne zaljubljujem u žapce.

Da li ti se ikada udvarala žena?
- Jeste. Slatko sam se nasmejala. Otvoreno su mi prilazile i govorile da nose moju sliku u novčaniku. Osoba sam koja podržava prava homoseksualaca. Zbog toga su me i prozvali svojom gej ikonom.

Koliki je najveći honorar koji si dobila?
- 80.000 evra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ovo je kraj Vučićevog kartela

pre 11 meseci

Kriminalci i drolje za tucanje... Uskoro tome dolazi kraj.

Jelena

pre 11 meseci

Kada nekoga upoznas licno i dopadne ti se onda se druzis s njim, ne ulazis u politicke poteze tog nekog i jos branjenjem neodbranjivog. Ali parice parice parice hoce da nateraju coveka da se budi u pola noci sa "ostavite me na miru" a vec sutradan da misli da je ko bese, Zaklina, Vucic, Zelenski, Putin.

Jelena

pre 11 meseci

Samo da priupitam kao jednu hrabru i pravdoljubivu osobu sta Jelena misli o nasilju nad kojim svi ostali cute npr.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17