• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

26.05.2023

16:00

SPLAV VESNE DE VINČE POTOPLJEN! Evo kako novinarka spašava živu glavu iz potopa! (VIDEO)

Novak Đurović

Estrada

SPLAV VESNE DE VINČE POTOPLJEN! Evo kako novinarka spašava živu glavu iz potopa! (VIDEO)

Podeli vest

Vesna De Vinča punih 16. godina živi u svojoj kućici na vodi i spremna je na sve vremenske nepogode. Međutim, kada je novinarka i vlasnica kompanije "Mis Ju" želela da krene na jedan modni događaj, bila je zarobljena, a voda joj je bila do kolena.

Vesna se spremila i krenula na jedan modni događaj, ali kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi. Komkšije su je snimile, pa je Vesna postavila snimajk uz objašnjenje kako se ponaša u ovakvim situacija.

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirće ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem.

Foto: printscreen instagram

Vesna preskače poplavljeni mostić splava

- Spartanac- to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela - rekla je Vesna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ANĐELA NOSI PORODIČNO PROKLETSTVO!? Đuričićevu prati zla kob, mora da se pokaje pod Ostrogom, to joj je jedini spas!?
Rijaliti

ANĐELA NOSI PORODIČNO PROKLETSTVO!? Đuričićevu prati zla kob, mora da se pokaje pod Ostrogom, to joj je jedini spas!?

Familija porodice Đuričić otkrila je ukletu tajnu porodice. Kako kaže izvor, Anđela Đuričić je upropastila porodicu o kojoj primorje bruji zbog Anđelinog nemoralnog i sramotnog ponašanja, a kako dalje navodi, ne čudi je što Đuričićeva prolazi kroz ljubavnu dramu sa Zvezdanom Slavnićem, jer je to greh predaka koji cela porodica ispašta.

26.05.2023

12:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija