• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.05.2023

17:51

NAPRAVILA JE ŠABANU HAOS OD ŽIVOTA! Cuca se udala za drugog čoveka i objavila fotografiju sa venčanja: Neverica kako danas izgleda! (FOTO)

Privatna arhiva

Estrada

NAPRAVILA JE ŠABANU HAOS OD ŽIVOTA! Cuca se udala za drugog čoveka i objavila fotografiju sa venčanja: Neverica kako danas izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Ivona Negovanović koja je bila poznata kao ljubavnica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića već duže se ne pojavljuje u javnosti.

Posle Šabanove pogibije provlačila se u medijima i oplakivala smrt svoje ljubavi koja je vinula u zvezde, ali i pokazala bebu za koju su tada mnogi posumnjali da nije Šabanovo dete i nestala.

Cuca je svoju sreću našla pored drugog muškarca za koga se i udala, i u septembru pre tri godine objavila fotografiju sa njim u venčanici.

 

 

Da je posle silnih turbulencija u svom životu zbog veze sa pokojnim Šaulićem konačno pronašla mir i prošlost ostavila iza sebe, svedoče fotografije na Instagramu na kojima pozira srećna i zadovoljna i izgleda bolje nego ikad.

 

 

Podsetimo, tragično nastradali kralj narodne muzike Šaban Šaulić je jednom prilikom za medije govorio o svojoj vezi sa Ivonom Negovanović Cucom i napisima da je opet obnovio romansu.

- Ma kakva Cuca i devojke! Imam ženu, decu, unuke, nikada bolje se nisam osećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom - govorio je pokojni kralj narodne muzike i dodao:

- Gluposti nisam pravio, meni godine ne dozvoljavaju to. Bio sam zanimljiv novinarima da sam ljubavnik u ovim godinama, ali to je budalaština. Normalan sam čovek, uvek sam se lepo ponašao. Kakav mogu da budem ljubavnik u 66. godini? Mi svi, pre svega, vapimo da možemo da trajemo, a sada da izigravam nekog muškaraca koji juri za ženama, nema šanse. Ni kao mlad nisam izigravao donžuana, a sada više i ne mogu. Stigle me godine, moram pošteno da kažem, ali mi odgovara kada ljudi smatraju da sam donžuan, sviđa mi se ta titula - pričao je tada Šaban za "Blic".

Foto: Instagram/printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alexandra

pre 10 meseci

Ma kakav crni Kralj. Lepili mu novcanice na celo, gurali u nedra, kitili ga ko Bozicnu jelku dok se on smeskao setao kroz pijanu publiku i dodvoravao ne bi li dobio jos malo. Klasicno prosjacenje, a kraljevi ne prose.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija