• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.06.2023

22:55

ŠOK! OPLJAČKANE NATAŠA BEKVALAC, DARA BUBAMARA, ANA NIKOLIĆ, CAKANA... To nije kraj! I ove njihove kolege bile su na meti lopova!

ATAIMAGES, Dragan Gajić Gaja, Novak Đurović

Estrada

ŠOK! OPLJAČKANE NATAŠA BEKVALAC, DARA BUBAMARA, ANA NIKOLIĆ, CAKANA... To nije kraj! I ove njihove kolege bile su na meti lopova!

Podeli vest

Poznato je da mnoge javne ličnosti mnogo zarađuju. Neki su ulagali u nekretnine i luksuzne automobile i samim tim su postali meta lopova!

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac otkrila je jednom prilikom da je njen dom na Bukulji opljačkan i da su lopovi odneli stvari u vrednosti od 10.000 evra. Vesnu su opljačkali radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca.

Foto: Youtube printscreeen

Vesna Zmijanac

Nataša Bekvalac je pre nekoliko godina prijavila spremačicu koja joj je navodno iz novčanika ukrala 200 evra.

- Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i posle nekoliko sati Nataša je primetila da joj je nestalo 200 evra iz tašne, gde je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 evra, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 evra. Nataša je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj - govorio je tada izvor.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

Daru Bubamaru je jednom prilikom opljačkao nepoznati muškarac, koji je zgrabio njenu torbicu i izgubio se u nepoznatom pravcu. Sve se dogodilo kada je sa bivšim suprugom Milanom sedela u restoranu. Dara je počela da vrišti, a Milan je odmah potrčao za lopovom, međutim, nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa, kao i neke lične stvari. Dari ovo nije bio jedini put kada je naišla na lopove. I pre nekoliko godina je opljačkana na aerodromu u Beču. Tada su joj lopovi ukrali novčanik sa karticama.

Foto: Prntscreen

Dara Bubamara

 

- Sve se odigralo brzo, ali pošto sam u novčaniku imala nekoliko kartica, odmah sam zvala banku da ih blokiraju, dok u gotovini nisam imala mnogo novca. Pošto nismo uspeli da pronađemo počinioce, nastavili smo put za Beograd, a najvažnije mi je da mi nisu uzeli dokumenta. Sledeći put ću biti pažljivija - prokomentarisala je tada Dara.

Foto: Informer

Ana Nikolić

Ana Nikolić svojevremeno se našla na meti lopova koji su iz njenog automobila ukrali tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom. Pljačka se desila na parkingu crkve na Vračaru.

- Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve u sred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto - rekla je tada pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Cakana

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su pre tri godine dok su u šetali psa. Lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari.

- Ma, upropastili su mi život - rekla je tada uznemireno Cakana.

Foto: printscreen

Djani

Folker Radiša Trajković Đani je pre nekoliko godina navodno pretučen i opljačkan. Đani je izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2.000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe.

Foto: ATA Images

Saša Popović

Iz vile Saše Popovića na Bežanijskoj kosi lopovi su 2017. godine ukrali pištolj i satove, uglavnom marke „roleks”, u vrednosti od, kako je Saša naveo u odštetnom zahtevu, 142.000 evra. Provalu u vili primetila je Popovićeva supruga Suzana.

Foto: ATAIMAGES

Aco Pejović

Aco Pejović takođe je bio na meti lopova. On je opljačak u Sarajevu, a lopovi su tada ojadili i njegove muzičare sa kojima je pevač bio u restoranu. Oni su doživeli veliku neprijatnost kad je opljačkan njihov kombi, a šteta je procenjena na oko 5.000 evra. Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide. Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

Foto: informer.rs

Aleksandra Bursać

Pokradena je bila i pevačica Aleksandra Bursać. Ona je u jednoj novogodišnjoj noći opljačkana u stanu u Zemunu.

- Odneli su sve, sav novac, vrednosti, torbe, parfeme... Dosta stvari, sve što imam vredno. Ne smem ništa da pričam zbog policije, ali sam juče postavila kamere. Sad me je baš strah, iskreno - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija