• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

06.06.2023

10:18

NATAŠA BEKVALAC NOĆ NA MIKONOSU PLAĆA 900 EVRA! Pevačica sa sestrom uživa za sve pare!

printscreen instagram

Estrada

NATAŠA BEKVALAC NOĆ NA MIKONOSU PLAĆA 900 EVRA! Pevačica sa sestrom uživa za sve pare!

Podeli vest

Nataša Bekvalac odlučila je da sa sestrom Kristinom Bekvalac pobegne iz Beograda. Ona je ovog puta odlučila da krene bez ćerki, jer ih je do sada uvek vodila sa sobom i da se potpuno posveti sebi i ludim žurkama.

Nataša Bekvalac je odlučila da se izmeste van samog centra Mikonosa, pa je iznajmila apartman za sebe i sestru Kristinu Bekvalac na vrhu brda. Plaža im je dalje, ali ne brinu puno jer ispred apartmana imaju bazen i ležaljke. Sestre po ceo dan uživaju u suncu, a često postavljaju slike ludih žurki koje prave.

Foto: printscreen instagram

Sestre Bekvalac

Luksuzni apartman ima svoju poslugu, pa sestre često naručuju hranu, kako ne bi morale da idu po restoranima. Po ceo dan su na velikoj terasi, odakle puca pogled na ceo Mikonos. Cena za jedno noćenje je 900 evra, dok ako žele doručak na terasi to ih dodatno košta 45 evra.

Foto: printscreen instagram

Uživaju na terasi

Izgleda da sestre nisu štedele, kada su isplanirale da otputuju same i ludo se provedu. Njih je kako su se pohvalile posetio i jedan drug, tačnije poznati dizajner Mihano Momosa, sa kojim su uživale jedno popodne.

Foto: printscreen instagram

Nataša i Kristina sa drugom



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rusmir

pre 10 meseci

A što me to zabole, baš nisam mogao da spavam gde je ona

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija