• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

11.06.2023

08:23

LEŽALA SAM NEPOMIČNO U KREVETU! Jelena Radanović podelila bolnu ispovest, otkrila kako se sučila sa saznanjem da joj sin ima autizam

ATAIMAGES

Estrada

LEŽALA SAM NEPOMIČNO U KREVETU! Jelena Radanović podelila bolnu ispovest, otkrila kako se sučila sa saznanjem da joj sin ima autizam

Podeli vest

Jelena Radanović javno je odgovarala na pitanja o bolesti svog sina i tom prilikom priznala kako je podnela saznanje da njen naslednik boluje od autiznma.

Supruga poznatog pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, nedavno je otkrila da njen mlađi sin iz prvog braka, Naum, boluje od autizma.

Radanovićka putem svog Instagram profila deli svoje iskustvo kako bi pomogla mnogobrojnim porodicama koje se nalaze u istoj situaciji.

Foto: ATAIMAGES

Jelena Radanović

Ona je pratiocima dala mogućnost da joj postavljaju pitanja putem opcije na Instagram storiju i iskreno odgovorila na sve.

 

- Da li si nekada pala u depresiju zbog Nauma? - bilo je pitanje koje je bilo postavljeno Jeleni.

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena Radanović odgovara na pitanja na Instagramu

- Nisam bila depresivna, ali sećam se te noći dok sam shvatala da imamo problem... Ležala sam u krevetu i da nisam mogla da promenim položaj u kom ležim iako mi je bilo neudobno. Užas, prošlo je - napisala je Jelena. 

Jelena je potom otkrila da li Naum ima empatiju i da li pristaje da ostane bez nje.

Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena Radanović

- Empatiju nema jer mu dosta emocija fali. Hoće da ostane bez mene tamo gde mu se ostaje, ali kad želi da ide sa mnom neće ostati - napisala je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija