• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T./A.S.

24.06.2023

23:25

KANDIDATI SU MI BILI DO SEDAM UJUTRU U KUĆI! Marija pod stresom zbog takmičenja, priželjkuje samo jedno

ATAimages

Estrada

KANDIDATI SU MI BILI DO SEDAM UJUTRU U KUĆI! Marija pod stresom zbog takmičenja, priželjkuje samo jedno

Podeli vest

Marija je ispričala da jedva čeka da se završi takmičenje kako bi mogla da ode na odmor.

Na samom finalu "Zvezda Granda", Marija Šerifović je otkrila da je pod velikim stresom, kao i da nije spavala jer su joj kandidati bili do sedam sati ujutru u kući. 

Foto: Foto: e-stock

Marija

- U stresu sam zato što sam loše spavala noćas. Kandidati su mi bili do sedam ujutru u kući, na probi. Danas ovde proba, da se ovo završi, pa da sutra idem na odmor - rekla je Marija. 

Nakon konstatacije da je svoje kandidate žestoko pripremala za finale, Marija je pojasnila o čemu je reč i zašto je do sedam ujutru držala svoje kandidate.

- Družili smo se, ja nisam mali Hitler, samo svoj posao doživljam i sprovodim veoma profesionalno što ćete u večerašnjem finalu i videti - istakla je Marija.

Marija je istakla kakva su joj očekivanja na takmičenju. 

- Neka pobedi najbolji, uvek to govorim, nemam ništa ptotiv onoga što narod odabere, tako da za mene su to najvalidnija takmičenja, nema žiri, nema pola, pola, nego narod, super - izajvila je ona. 

Foto: Foto: e-stock

Marija Šerifović

Pevačica u svom timu ima i takmičarku koja je u drugom stanju, pa je sada otkrila da li joj je bilo stresno da radi sa njom. 

- Nije, Maja je jedan neverovatan lik, neverovatna žena sa neverovatnom snagom, bez obzira što je u drugom stanju i to joj je oduzelo jedan deo snage, ali s druge strane bih rekla da je nešto duplo dobila - ispričala je ona. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija