• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story

30.07.2023

23:15

(FOTO) Daleko od luksuza! Željko je gradio imperiju sa Milicom, dok su mu deca sa Hani živela u ovom stanu!

Informer

Estrada

(FOTO) Daleko od luksuza! Željko je gradio imperiju sa Milicom, dok su mu deca sa Hani živela u ovom stanu!

Podeli vest

Dom Sonje Mitrović Hani bio je skromno utočište u kome je uz Željkovu pomoć odgajila ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Iako se 1990. godine, sve činilo kao bajka, kada je popularna Hani, postala žena Željka Mitrovića, srećan kraj je izostao, a onaj koji je njih dvoje zadesio došao je posle svega 4 godine braka.

U Željkov život ubrzo je ušla njegova sadašnja supruga, Milica, dok je Sonja sa decom život nastavila izvan porodičnog doma, u skromnom stanu, koji je sama uredila, ali uz Željkovu pomoć.

O tome kako je stan uredila, otkrila je u jednom intervjuu za "TV Novosti", kada joj je ekipa pomenutog lista bila u gostima.

- Još nisam stan uredila onako kako želim. Ne volim stilski nameštaj, niti imam mogućnosti da ga kupujem. Imam stvari modernog dizajna i vedrih boja, koje se lako održavaju.

- Ovde je sve podređeno normalnom životu i tome da deca bezbrižno i komotno mogu da rastu. Kao i ostali klinci, opsednuti su videom, crtaćima, doživljajima iz vrtića i igranjem ispred zgrade. Drago mi je da nisu starmala deca kakvu često viđam, i što zaista umeju da se igraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- Moja mama i ja navikle smo ih na to da im se, pred spavanje, čitaju priče, pa znaju i za Crvenkapu, i za Pepeljugu, i za Diznijeve filmove na kojima smo moj brat Čeda i ja odrastali, a koji su neuporedivo lepši od ovih savremenih.

Željko je i u to vreme, nije krila pevačica, dolazio da decu vidi kada god bi se ukazala prilika, a što je više vremena prolazilo, njihov odnos bivao je sve bolji pa su postali dobri prijatelji i tako još bolji roditelji svojoj deci. I na tu temu pevačica se svojevremeno osvrnula i otkrila u čemu je tajna njihovog dobrog odnosa.

Foto: Pink.rs

 

 

- Smatram da roditelji moraju da budu širokih shvatanja i da decu moraju pustiti da neke stvari osete na svojoj koži. Sandra je više povukla na Željka, naročito njegovu ambicioznost, brzo razmišljanje i gestikulaciju, na mene liči samo po tome što ne pokazuje svoja osećanja, dok kod Saše prepoznajem mnogo svojih osobina.

- Deca su bila mala kada smo se Željko i ja razveli i to je prednost u celoj priči, kao i to što imaju tatu koji je praktično stalno uz njih. Svaki razvod je negde duboko u duši traumatičan, ali Željko i ja smo se razveli civilizovano i bez ružnih reči. Vreme leči sve, patnje prođu i nastaje prijateljski odnos - istakla je Hani, koja podjednako dobar odnos ima i sa Željkovom drugom suprugom, Milicom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija