• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

31.07.2023

23:00

(FOTO) Ovaj mišićavi dasa je suprug Sanje Kužet! Krije ga kao zmija noge, ali danas je poseban dan

ATAIMAGES

Estrada

(FOTO) Ovaj mišićavi dasa je suprug Sanje Kužet! Krije ga kao zmija noge, ali danas je poseban dan

Podeli vest

Voditeljka Sanja Kužet nalazi se na hrvatskom primorju, odakle je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadila fotografijom sa svojim suprugom, koga javnost nema priliku da vidi često.

Poznato TV lice i dugogodišnja voditeljka takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, odlučila je da iskoristi pauzu od snimanja, pa se otela put Rovinja. Ona je spakovala kofere, te sa svojim suprugom otišla na hrvatsko primorje koje, po sopstvenom priznanju, sada već godinama posećuje.

Lepa brineta retko izlaže i pokazuje svog muža javnosti, ali je ovom prilikom morala, jer je za njih danas jako važan dan. Naime, kako je Sanja  i napisala u opisu fotografije na kojoj pozira kraj mora, danas obeležavaju devet godina ljubavi.

Foto: printscreen instagram

Sanja Kužet sa suprugom...

Iako o svojoj vezi nerado govori, Sanja Kužet je jednom prilikom otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

Foto: ATAIMAGES

Sanja Kužet sa suprugom

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je ona svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Foto: ATAIMAGES

Sanja Kužet sa suprugom

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je Sanja Kužet svojevremeno za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija