• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz.ba/Informer.rs

10.08.2023

19:12

Sandra Afrika isprozivala Martu Savić: "Ima 20 albuma, a nigde hita"! Pevačica otkrila da je žena Mileta Kitića bila ljubomorna na nju

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Sandra Afrika isprozivala Martu Savić: "Ima 20 albuma, a nigde hita"! Pevačica otkrila da je žena Mileta Kitića bila ljubomorna na nju

Podeli vest

Sandra Afrika započela je karijeru u spotu Mileta Kiutića, a nakon toga došli su u sukob jer je pevačica u više navrata govorila da joj on nije pomogao da postane popularna, a pričala je loše i o njegovoj ženi Marti Savić. Nedavno su se Sandra i Mile sreli, a ona je priznala kako je izgledao njihov susret.

Prvi susret Sandre i Mileta dogodio se na jednoj svadbi, a pevačica je opisala kako je to izgledalo:

Foto: Prinscreen

 

 

-  Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili smo se jedno drugom normalno, to je bio muzički sto, bilo je tu pevača, bila je i Selma tu - kazala je Sandra Afrika i dodala:

- To je bilo to, nismo razgovarali, ništa tome slično, javili smo se samo jedno drugom, to je to. Javljamo se i na aerodromu kad se sretnemo, evo i sad smo isto - istakla je ona.

Sandra je, inače, prije nekoliko sedmica oplela po njegovoj ženi Marti Savić.

Foto: Printscreen

 

 

- Videlo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije videla uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: "Neka ide Sandra s Miletom na nastupe", jer je znala da će on kući da donosi više love. Govorila mi je: "Ljubavi, srećo", a onda, kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam, ali kapiram da je možda pomislila da sam pretnja. 

Foto: Maša Banđur

 

 

Afirka, potom, nije propustila priliku da martu malo i isproziva:

- Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posredi. Posle, kad sam otišla, fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam da pevam i pravim hitove. Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pesme. Ona nema neke hitove, trebalo bi više da se bavi karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da ne može očima da me gleda. Ima 20 albuma, a nigde hita - rekla je tada Sandra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija