• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2023

08:40

Sloba Radanović gurao pokvareni auto na ulici! Supruga Jelena snimila kako pevač pomaže ljudima u nevolji (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Sloba Radanović gurao pokvareni auto na ulici! Supruga Jelena snimila kako pevač pomaže ljudima u nevolji (VIDEO)

Podeli vest

Sloba Radanović poznat je po tome da hoće ljudima da priskoči upomoć, a njegova supruga Jelena sada ga je usnimila u novom humanom činu.

Radanović je, naime, ovoga puta pomagao ljuima kojima se pokvario auto. On je sa njima gurao pokvareno vozilo dok je Jelena sve usnimila uz opis:

- Ako postoji veći car od mog muža, nek se javi... - napisala je Jelena dok se na snimku vidi Sloba koji gura auto iz sve snage. 

Inače, Radanoviću ovo ne bi bio prvi put da pomogne nekome, on je nedavno jednog čoveka odvratio od pokušaja samoubustva na Pančevačkom mostu. Ovoga puta ponovo je pomogao ljudima koji su se našli u nevolji. 

Foto: Foto: Marko Đoković

 

A pevačeva supruga je, inače, nedavno otputovala kod muža na primorje, gde on boravi zbog nastupa, a tada je pokazala kako uživaju. Sloba svaki slobodan momenat provodi sa naslednikom, a tada je bio dan za plažu, pa su Radanovići to objavili na Instagramu, uz sliku iz lifta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija