• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2023

20:18

"Srbija je šovinistička zemlja!" Bugarska pevačica bila gost na koncertu Tee Tairović, pa besramno oplela po Srbima

Antonio Ahel/ATAImages

Estrada

"Srbija je šovinistička zemlja!" Bugarska pevačica bila gost na koncertu Tee Tairović, pa besramno oplela po Srbima

Podeli vest

Ova njena izjava izazvala je lavinu negativnih komentara.

Bugarska pevačica Galena, pre samo dva meseca bila je specijalni gost na koncertu Tee Tairović, koji je održan na Tašmajdanu. 

Galenin nastup je propraćen sa velikim ovacijama, a ona je nakon nastupa imala samo reči hvale za srpski narod. Međutim, pevačica je sada promenila ploču. Ona je u jednom svom intevjuu izvređala naš narod, rekavši kako su Srbi šovinisti.  

- Moram da se pohvalim da sam gostovala u Srbiji, zemlji koja je poznata kao šovinistička. Bila sam mnogo skeptična - istakla je Galena.

Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je burne reakcije korisnika, a negativni komentari su se samo nizali. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija