• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.09.2023

23:15

(FOTO) Ana Bekuta skrivala odakle je potekla! Sada se luksuzira na Vračaru, a odrasla je u ovoj kući u Priboju

Shutterstock

Estrada

(FOTO) Ana Bekuta skrivala odakle je potekla! Sada se luksuzira na Vračaru, a odrasla je u ovoj kući u Priboju

Podeli vest

Ana Bekuta dom u Priboju pre par godina je potpuno renovirala.

U pitanju je prostrana kuća na sprat koju od radoznalih pogleda štiti drvena kapija.

Estradna umetnica porodični dom napustila je pre više od 35 godina i od tada ga tek povremeno obilazi. Ranije je dolazila da poseti roditelje i sestru a u poslednje vreme da poradi na uređenju roditeljskog doma koji ni približno ovako nije izgledalo dok je pevačica odrastala i školovala se.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Dosta je toga tokom godina tu menjano i dograđivano, ipak čim je postala punoletna Ana se zarad profesionalne sreće iselila. Napustila je svoju devojačku sobu i zaputila se u Beograd gde je ostala do dan-danas.

Foto: printscreen

 

 

U srpskoj prestonici se dobro skućila. Pazarila je pentahus na Vračaru uređen po poslednoj modi sa ogromnom terasom i pogledom na krovove i Hram Svetog Save.

U prostranom stanu do pre koju godinu živela je sa emotivnim izabranikom Milutinom Mrkonjićem, a već neko vreme, nakon što se on razboleo pa preminuo, sa njom su na toj adresi i unuci, sin i ćerka njenog jedinca Igora Polića.

Sonja i Branko vole sa Anom svuda da putuju. Kada god im obaveze to dozvoljavaju obožavaju da sa njom idu i na nastupe a par puta su zajedno posetili i pevačicino rodno mesto i dom.

Poslednji snimci iz jedne emisije svedoče da je Ana Bekuta dom u Priboju obojila u plavo, da je krov nov, a u emisiji govorili su pevačicini školski drugovi i prijateljica sa folklora.

Foto: printscreen

 

 

Svi su se složili da je potekla iz poštene porodice, da je od malih nogu bila prelepa, da je volela da peva, ali i da je jedno vreme igrala folklor.

Često se u poslednje vreme Ana priseća devojačkih dana, čak je nadavno i za svoj rođendan podelila crno-bele slike sa drugaricama koje je vraćaju u neko bezbrižno vreme.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Upavo tako se oseća Ana Bekuta kada poseti svoj dom  u Pribojskoj banji, nažalost to su vrlo retki momenti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija