• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

17.09.2023

15:55

Ko je Ivana koja će Bikoviću roditi dete? Poreklom je iz susedne zemlje, a evo šta je po zanimanju

ATAIMAGES

Estrada

Ko je Ivana koja će Bikoviću roditi dete? Poreklom je iz susedne zemlje, a evo šta je po zanimanju

Podeli vest

Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić uskoro će postati roditelji, a lepe vesti su obradovale sve njegove fanove!

Biković i Malićeva već mesecima kriju da je Ivana u blagoslovenom stanju i presrećni su što će se ostvariti u ulozi roditelja.

Miloševa izabranica je u sedmom mesecu, oseća se odlično, a poznato je da je ovaj par svoju vezu krio sve do premijere filma "Južni vetar".

Foto: ATAimages

 

Miloš i Ivana pojavili su se 2021. godine zajedno na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", kada su prvi put uslikani, ali na društvenim mrežama nisu objavljivali zajedničke fotografije.

Par je romansu započeo u Rovinju, a Ivana je poreklom iz Crne Gore. Po zanimanju je pravnica.

Foto: Privatna arhiva

 

Malićeva veoma vodi računa o ishrani i svojoj liniji, a tome u prilog govore i fotografije izvajane figure koje neretko objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija