• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

19.09.2023

21:47

Šok obrt u slučaju Prijinog menadžera?! Saga oko Brenine snajke ne jenjava

ATA Images

Estrada

Šok obrt u slučaju Prijinog menadžera?! Saga oko Brenine snajke ne jenjava

Podeli vest

Navodna tuča Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera Aleksandre Prijović, ne prestaje da izaziva pažnju korisnika društvenih mreža, ali i medija.

Poslednjih se dana mnogo komentarisao incident na proslavi punoletstva ćerke Ace Pejovića, kada su se, navodno, potukli Filip Živojinović i menadžer Aleksandre Prijović, Blaško. 

Pomenuti incident konstantno se komentariše na društvenim mrežama, pa je i česta tema napisa, međutim, kako sada prenosi Telegraf, do tuče jeste došlo, ali ne između Breninog pastorka i estradnog menadžera.

Foto: ATA Images

 

Naime, Blaško jeste ušao u sukob sa jednim gostom koji ga je celo veče provocirao, a iako je na početku ignorisao muškarca koji ga je izazivao, na kraju je ustao kako bi se fizički obračunali.

U sve se umešao i Filip i sprečio da dođe do većeg sukoba, pa je menadžera izveo napolje i smirio ga. Za to vreme Aleksandra je ostala na proslavi, a na kraju je izašla kako bi proverila da li je sve u redu.

- Situacija se kasnije smirila. Svi su malo popili pa je zato došlo do nesuglasica. Na kraju je sve bilo u redu - kaže izvor. 

Podsetimo, kako je Informer danas pisao, na društvenim mrežama objavljena je fotografija gole Aleksandre Prijović koju je pre skoro deset godina objavio jedan nedeljnik. Provokativnu fotku na mreže plasirao je fan Milice Pavlović, i to kako bi odgovorio na prozivke upućene njegovoj miljenici, "kraljici juga".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija