• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2023

18:30

Sloba i Jelena posetili šabački vašar! Radanovićka nasmejala sve svojom objavom na mrežama: "Nijedno dete nismo izgubili" (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Sloba i Jelena posetili šabački vašar! Radanovićka nasmejala sve svojom objavom na mrežama: "Nijedno dete nismo izgubili" (FOTO)

Podeli vest

Jelena je na svom Instagram profilu podelila kadrove sa vašara, a onda i sve nasmejala komentarom za decu.

Pevač Slobodan Radanović posetio je zajedno sa suprugom Jelenom, njihovim sinom Damjanom i Radanovićkinim naslednicima iz prvog braka, čuveni vašar u Šapcu. 

Jelena se oglasila sa svom Instagram profilu i pokazala kako je bilo na vašaru. Naime, Sloba i Jelena su opušteno hodali kroz masu i uživali u atmosferi, a pevačeva supruga je imala šaljiv komentar na račun svog izgleda. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Zašto kada nosim bebu izbacim stomak i hodam kao foka? Pa zato što beba ima 11 kilograma - napisala je ona na fotografiji.

Jelena ja zetim podelila još jednu fotografiju na kojoj se vidi kako je okružena decom. 

Foto: Instagram printscreen

 

- I tako smo mi sa četvoro dece bili na šabačkom vašaru i nijedno nismo izgubili - napisala je Jelena.

Podsetimo, pevač Slobodan Radanović, zajedno sa suprugom Jelenom, gradi ogromnu vilu u Slankamenu. Novi dom u kom će živeti Sloba i njegova porodica, sin Damjan, supruga Jelena i njena deca iz prvog braka, prostire se na preko 300 kvadratnih metara.

Vila je na dva sprata i ima prelep pogled na reku. Prvi sprat je većinom u staklu i ima ogromnu terasu celom dužinom, koja je ograđena drvenom ogradom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija