• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.10.2023

22:10

Počinje "Estradanje" Milija Čolića! Suzana Mančić prvi put o tačnom broju muškaraca: "Želela sam da ih imam 100"

Informer

Estrada

Počinje "Estradanje" Milija Čolića! Suzana Mančić prvi put o tačnom broju muškaraca: "Želela sam da ih imam 100"

Podeli vest

Večeras u 22:30 biće premijerno emitovana nova emisija "Estradanje", čiji je autor i voditelj Mili Čolić.

Prva gošća našeg estradnog filozofa je Suzana Mančić. Pevačica je po prvi put progovorila o svojim aferama.

- Propalo mi je nekoliko bračnih ponuda zbog estrade, a ni za kim nisam patila duže od tri dana - rekla je Suzana.

- Ja sam zamišljala uvek: 'Bože da li ću imati 100 muškaraca u svom životu'. Ne verujem da sam ih imala toliko, ali je tata moj našao taj blok.

U susret premijernoj epizodi Mili Čolić nam je otkrio po čemu će se njegova emisija razlikovati od svih drugih šou-biz emisija.

- U poređenju sa "Estradanjem" koje se emitovalo pre pet godina, sada kreiram format koji se samo isto zove, jer je to i naziv mog bloga i kolumne koji postoje više od pet godina. Novo "Estradanje" traje sat i po vremena i ima 10 posebnih segmenata u kojima, pored gosta, učestvuje i običan ali talentovan svet koji se ne libi da se pojavi pred televizijskim kamerama. Najavna špica je veoma interesantan detalj novog koncepta. Režirao ju je Dejan Milićević i predstavlja odu jednoj šou-biznis estetici i trendu koji je zauvek izmenio estetske okvire srpske estrade. Glavna razlika moje i ostalih emisija sličnog sadržaja je u tome što kao autor akcenat stavljam na estradnu fenomenologiju i insistiram na tome da emisije koje uređujem i vodim moraju da imaju jasan koncept - objasnio je Mili i dodao da se o scenografiji za njegovu emisiju posebno vodilo računa:

- Studio je pun glamuroznih, kič i kemp detalja, a zlatni lavovi i tigrovi simbolizuju glamur bez kog je nezamisliva šou-biznis scena. U scenografiju sam implementirao i ono što se meni dopada kada je u pitanju vizuelni identitet.

Foto: Miloš Rafailović

 

Kod mene su svi dobrodošli

Mili ističe da u njegovoj emisiji neće biti cenzure i da će biti srećan ako razgovara čak i sa onima sa kojima nije u dobrim odnosima:

- U studio neće ući samo onaj ko ne želi. Imam listu želja, ali ne bih je javno navodio osim što bih naglasio da se na njoj nalazi mnogo više žena iz javnog života Srbije nego muškaraca. Takođe, u "Estradanje" neće dolaziti samo pevači i pevačice, jer ova emisija ima mnogo širi koncept i simboličku ravan.

Mili Čolić važi za voditelja oštrog jezika, pa se mnogi libe da dođu u njegovu emisiju. Ipak, voditelj naglašava da su samo oni koji odbiju njegov poziv na gubitku.

- Siguran sam da mnogi zaziru da sednu naspram mene jer sam iskren i potkovan znanjem o istoriji domaće i regionalne estrade. Ne libim se da pitam sve što me zanima u nadi da dobijem iskren, duhovit ili ekskluzivan odgovor. Detalji i tajne iz privatnog života javnih ličnosti dođu samo kao tačka na "i", ali ja ih nikada ne potežem ako za tim nema potrebe i smisla. Važno je biti deo "Estradanja", na gubitku je onaj ko ne želi da dođe kod mene, nisam ja. Pevača i pevačica je mnogo, ali originalnih i posebnih novinara i autora u današnje vreme gotovo da i nema. Mene ne podnose samo oni koji nisu kadri da čuju kritiku. Po ćoškovima čujem da su mnogi ljuti, pa njihova imena ne mogu da pominjem. Provereno znam da su na mene ljute pevačica Ivana Selakov i kompozitorka Sara Milutinović. Sara mi je to i lično u lice rekla, što veoma cenim i poštujem - naglašava Čolić, koji nam je zagolicao maštu odgovorom na pitanje ko je njegov prvi gost i zašto "Estradanje" ne treba da se propušta:

Foto: Miloš Rafailović

 

- Zato što četvrtkom na drugim televizijama nema šta da se gleda. Zato što će "Estradanje" biti interesantno, originalno, drugačije, puno konstatacija, provokativnih pitanja, pesme, smeha, ali i pomalo sete i suza. Prva gošća biće dama koja je skoro 50 godina aktivan član javne scene eks-Jugoslavije i Srbije, ali neću vam otkriti o kome je reč. Gledajte.

Inače, "Estradanje" će se emitovati svakog četvrtka u 22:30 na Informer televiziji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija