• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.11.2023

08:13

Ljuba Perućica postao tata: Porodila se voditeljka Katarina Kolozeus, a nasledniku su dali moćno ime koje su nekad nosili samo vitezovi

Društvene mreže

Estrada

Ljuba Perućica postao tata: Porodila se voditeljka Katarina Kolozeus, a nasledniku su dali moćno ime koje su nekad nosili samo vitezovi

Podeli vest

Voditeljka Katarina Kolozeus, supruga Ljube Perućice, noćas se porodila i na svet donela sina, kome je par dao ime Aleksej.

Popularni pevač "Zvezda Granda", Perućica, na svom Instagram profilu se pohvalio fotografijom iz porodilišta.

"Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu", napisao je Ljuba Perućica, a u nastavku se zahvalio svojoj divnoj supruzi: 

"E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ", završio je Perućica uz sluku majke i sina Alekseja.

 

 

Značenje imena Aleksej

Ime koje je jedno vreme bilo vrlo popularno je Aleksej, a stručnjaci veruju da ono predstavlja čoveka koji je privržen domu i majci.

Kao i mnoga druga ruska imena, Aleksej je grčkog porekla. U originalu je "Aleksi" i znači "zaštitnik". U Rusiji je ovo ime vrlo često, a nekada su ga nosili vitezovi, monasi, carevi i plemići.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija