• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

13.11.2023

23:45

Bata Spasojević izdominirao! Mnoštvo poznatih na reviji popularnog kreatora, ali najveća diva se nije pojavila: "Hvala joj što mi se javila"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Bata Spasojević izdominirao! Mnoštvo poznatih na reviji popularnog kreatora, ali najveća diva se nije pojavila: "Hvala joj što mi se javila"

Podeli vest

Večeras je popularni kreator Bata Spasojević predstavio novu kolekciju jesen/zima u jednom od najpopularnijih hotela u Beogradu.

Večeras je Bata Spasojević pokazao i dokazao da je jedan od najpopularnijih modnih kreatora na našim prostorima.

Mnoge poznate ličnosti su došle da podrže rad modnog maga, ali i da svoju kolekciju obogate novim odevnim komadima.

Bata je nakon revije stao pred kamere i nije krio oduševljenje.

- Apsolutno sam zadovoljan večerašnjom revijom. Ovo je obiman projekat, ovo nije klasična revija. U bekstejdžu je bilo preko 100 ljudi, a u organizaciji još toliko. Prvi utisci su super - rekao je on i otkrio gde pronalazi inspiraciju za ove glamurozne modne komade:

- Inspiracija se svaki dan nalazi. Kao dizajner i kao umetnik ti upijaš nešto što se dešava oko tebe. Mnogo ružnih stvari se u poslednje vreme dešavalo, a ova kolekcija je da izmesti sve nas malo u neka lepša vremena.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako je Svetlana Ceca Ražnatović bila među zvanicama, a nije se pojavila, Bata Spasojević je to kratko prokomentarisao:

- Ceca me je zvala, razbolela se. Žao mi je što nije došla, ali šta da se radi. Hvala joj što je javila, ali mnogi su bili na reviji, čak i iz mlađe generacije.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Među zvanicama bili su bivši fudbaler Duško Tošićmuzička zvezda Zorica Brunclik došla je sa suprugom Miroljubom Arandjelovicem Kemišem i njihovom ćerkom Zlatom i zetom Milošem Vujanovićem, Neda Ukraden, voditeljka Tijana Jevtić, Leontina Vukomanović, Suzana Mančić, Ivana Nikolić, Milica Jokić, Mira Škorić.

Ceo Batin intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija