• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

18.11.2023

21:30

Vesna Dedić podelila svoju fotografiju staru tri decenije! Svi gledali samo u ovo, potpuno neprepoznatljiva (FOTO)

Masha Bandjur

Estrada

Vesna Dedić podelila svoju fotografiju staru tri decenije! Svi gledali samo u ovo, potpuno neprepoznatljiva (FOTO)

Podeli vest

Vesna je podelila na svom Instagram profilu fotografiju iz perioda kada je bila brineta, što je izenadilo njene fanove.

Vesna Dedić objavila je na Instagram profilu svoju fotografiju koja je stara tri decenije i na taj način fanovima pokazala kako je izgledala kada je imala samo 25 godina. 

Foto: Informer

 

Naime, poznato je da je sada Vesnin zaštitni znak plava kosa, međutim, voditeljka je tada imala dugu, braon kosu i šiške, što je sve iznenadilo. 

Dedićka je zatim objasnila kada je nastala pomenuta fotografija. 

- Prva fotografija, Tašmajdan, 1993. Završila jutarnji program, primljena u stalni radni odnos i poziram za naslovnu stranu nekog dodatka. Imam 25 godina i verujem da mi se još sve važne i lepe stvari nisu desile u životu - objašnjavala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Pored te fotografije, Vesna je podelila sliku koja je nastala sada, nakon snimanja jedne emisije. 

- Druga fotografija, novembar 2023. Poziram u studiju pred početak snimanja emisije. Imam 55 i verujem da je budućnost najlepši deo mog života - poručila je Vesna, pa izmamila brojne komplimente od svojih fanova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija