• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

18.11.2023

18:30

Anita molila produkciju da joj ispuni jednu želju! Ubeđena da će na ovaj način vratiti Matoru, neprestano grcala u suzama i pravdala se

Masha Bandjur

Rijaliti

Anita molila produkciju da joj ispuni jednu želju! Ubeđena da će na ovaj način vratiti Matoru, neprestano grcala u suzama i pravdala se

Podeli vest

Anita je došla kod Drveta mudrosti da se pravda zbog greške koju je napravila, a onda je tražila od njega da joj ispuni jednu želju, jer je ubeđena da će se na taj način dodvoriti Jovani.

Jovana Tomić Matora odlučila je da stavi tačku na odnos sa svojom suprugom Anitom Stanojlović, nakon što je saznala da se ona sve do ulaska u rijaliti dopisivala sa tiktokerkom iz Hrvatske, Mateom Car. 

Anita je danima slomljena zbog raskida i na sve načine pokušava da se pomiri sa Matorom, koja ne želi ni da čuje za nju. Stanojlovićeva je sada došla kod Drveta mudrosti i od njega tražila da joj ispuni jednu želju, jer misli da će na taj način da se približi Tomićevoj. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Nikako sam, osećam se užasno. Kao da sam nekog ubila, izdala sam najveću ljubav koju sam imala. Ne vidim izlaz iz ove situacije i ovog stanja. U dubini duše imam nadu da će mi oprostiti, ali kako dani prolaze, jasnije mi je da sam je izgubila. Kad sam je izgubila, shvatila sam koliko sam je volela i koliko je ona mene volela - istakla je učesnica "Elite".

Anita je još jednom kod Drveta mudrosti pokušala da se opravda zbog dopisivanja sa Mateom Car. 

- Baš mislim da će mi oprostiti i da ćemo posle svih ovih suza i pakla, ispuniti planove koje smo planirale. Kockala sam se sa svojom srećom i osobom koju imam pored sebe, mislim da sam najgora osoba. Glava mi je prazna, sto misli mi prolazi... Na dan venčanja kada sam trebala biti samo sa njom na naš najsrećniji dan ja sam pomislila na nekog drugog. Bilo mi je zanimljivo da pričam, ponela me situacija, dobila sam neku priliku da se dopisujem sa tom devojkom, otišlo je skroz na pogrešnu stranu. Kada sam shvatila gde je otišlo, nisam htela Jovanu da prevarim- rekla je Anita.

Foto: Youtube printscreen

 

Stanojlovićeva je zatim zamolila Drvo mudrosti da joj pusti jednu pesmu, koja je po svemu sudeći posvećena Jovani. 

 

- Ako imam bar jedan posto nade, ako mi ona da, ja ću se jako potruditi da je vratim, ako se uverim da nema ničega, odustaću. Da li bi mogli da mi ispunite jednu želju, da mi pustite pesmu "Poseban" od Aleksandre Mladenović - upitala je Stanojlovićeva, a produkcija joj je uslišila molbu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija