• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

21.11.2023

21:00

Saška Veselinov i Đorđe Đoković se sele u Dubai! Kupili luksuznu nekretninu od dva miliona evra, ovo je razlog napuštanja Srbije

Shutterstock/Instagram

Estrada

Saška Veselinov i Đorđe Đoković se sele u Dubai! Kupili luksuznu nekretninu od dva miliona evra, ovo je razlog napuštanja Srbije

Podeli vest

Saška i Đorđe su odlučili da se zbog poslovnih obaveza presele u Dubai.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će napustiti Srbiju i svoje porodično gnezdo sviti u Dubaiju. 

Kako prenose mediji, Saša, Đorđe i njihov sin će se preseliti u Dubai zbog poslovnih obaveza, a poslednjih nekoliko meseci glavna preokupacija im je da pronađu nekretninu koja će odgovoriti svim njihovim zahtevima.

Foto: ATA Images

 

- Saški i Đorđu je trenutno prioritet da pronađu stan koji će ispuniti sve njihove zahteve. Tamo je malo komplikovanija procedura oko kupovine nekretnine kada ste stranac, ali je već sve pri kraju, bukvalno je pitanje dana. Najverovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cena oko dva miliona evra. On je prostran za njih, ali ima i dovoljno mesta ukoliko im neko od porodice ili prijatelja dođe u posetu. Sve će biti, što se kaže, kao u svili i kadifi. Iako Đokovići obožavaju Beograd, a i u mogućnosti su da biraju gde će živeti, oni su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnog angažovanja - kaže izvor. 

Kako je izvor otkrio, Saška i Đorđe su presrećni zbog selidne, a Novakova snajka nikada nije krila da joj ju Dubai jedan od omiljenih gradova. 

- Kako je neophodno da zbog prirode posla tokom godine budu konstantno na relaciji Beograd - Dubai, Saška i Đorđe su shvatili da je za njih najbolje da se presele u Emirate. Trenutno su u fazi preseljenja i baš su uzbuđeni zbog novog životnog poglavlja. Inače, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svetu i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine. Posebno kad je kod nas bilo hladno - završava sagovornik.

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

 

Podsetimo, Saška i Đorđe nedavno krstili sina u Crkvi Sv. Marka u Beogradu. Tada se na spisku zvanica našao mali broj ljudi, i to samo najuži krug prijatelja i porodica, koja je zbog posebnog dana stigla čak iz Amerike. Slavlju su prisustvovali Novak i Jelena, njegov brat Marko s devojkom.

Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra 2022. godine, kada su napravili luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnoj Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti, poput Aleksandre Prijović, Saše Kovačevića, Milice Pavlović i mnogih drugih...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)
Showtime

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović (23) poražena je u prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, dok je njen dečko, sjajni slovenački golman Jan Oblak (31), eliminisan sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Portugala posle penala u osmini finala. Zaljbljeni golupčići sada vidaju jedno drugom rane i uživaju u ljubavi koju se ne libe da pokažu na društvenim mrežama.

08.07.2024

15:09

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija