• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.11.2023

21:16

Jelena Kostov pala sa tri metara visine: Pevačica trpela užasne bolove, hitno prevezena u bolnicu

Informer

Estrada

Jelena Kostov pala sa tri metara visine: Pevačica trpela užasne bolove, hitno prevezena u bolnicu

Podeli vest

Jelena Kostov je preživela pakao krajem 2020. godine.

Pevačica je doživela užasnu nesreću zbog koje je bila prikovana za krevet mesecima. Jelena je u svojoj kući na Goliji pala sa visine od tri metara i tada povredila sedalnu kost.

Kako je Jelena Kostov pala pravo na leđa i povredila se, bolovi su bili neizdrživi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevačica je uspela da se potpuno oporavi, ali je to bio malo duži proces.

- Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju - rekla je Jelena tada, te dodala:

- Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu - rekla je tada pevačica kojoj se rođenjem ćerke ostvarila najveća životna želja - da ima dečaka i devojčicu, a prenosi Alo!.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija