• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

28.11.2023

17:00

"Priznajem, bila sam virdžina": Mia Borisavljević u intervjuu za Informer otkrila svoje najveće tajne

ATAimages

Estrada

"Priznajem, bila sam virdžina": Mia Borisavljević u intervjuu za Informer otkrila svoje najveće tajne

Podeli vest

Mia Borisavljević je za Informer priznala da je više volela da nosi mušku garderobu, nego da oblači uske stvari i pokazuje obline.

Bila sam virdžina, nosila sam mušku garderobu i družila se samo sa muškarcima, priznaje Mia Borisavljević. Folk zvezda je u intervjuu za Informer otvoreno pričala zašto se jedno vreme svesno odrekla ženstvenosti, pa su je prozvali virdžinom, zašto nije mogla da zaspi dok se ne isplače, zašto se u poslednje vreme više posvetila privatnom biznisu nego muzici...

Foto: Privatna arhiva

 

Svojevremeno ste rekli da se često osećate kao virdžina. Da li je i dalje tako?

- To je bilo devedesetih... Kao mala, više sam volela da nosim mušku garderobu nego da se utežem i pokazujem obline. Bila sam najnaprednija od svih devojčica i nije mi bilo prijatno da fizički sazrevam tako rano. Inače, uvek sam imala više drugova nego drugarica u školi i nisam želela da me gledaju kao žensko, već kao ravnopravnu s njima. To se sve promenilo od osmog razreda, kada sam sazrela...

Na početku karijere govorili ste da uvek pred spavanje morate da se isplačete. Da li i dalje to radite?

- Zaista se ne sećam toga... Ako sam to rekla, verujem da je bilo u mom najstresnijem periodu života, na početku karijere.

Da li ste saznali ko su vandali koji su vam razlupali lokal?

- To je bilo nešto sitno i ne toliko pompezno koliko je na kraju ispalo u medijima. Jedno staklo je razbijeno, šteta rešena za dan, kamere su sve snimile, ali kad nešto dospe do novina, od muve se napravi slon, pa tako i ovo.

Foto: Privatna arhiva

 

Da li se sada plašite vandala?

- Ne plašim se ničega, jer ako je neko fer u poslu i uopšte prema ljudima, ja sam!

Da li ste zbog novog biznisa manje aktivni na sceni?

- To je jedan od razloga, ali imam još jedan bitan - prezasićenje medijima. Veoma loše se osećam kada treba da snimam emisiju, dajem intervjue... Mnogo puta sam se osetila iskorišćeno i razočarano i moja odluka je da ne radim apsolutno ništa što mi "melje želudac". Vrlo je moguće da je to prolazna faza...

Šta vas je najviše nerviralo na estradi?

- Na estradi sam uvek imala najveći problem s novinarima. Nikad nismo mogli da nađemo zajednički jezik. Uvek me nerviralo što kad izbacim novu pesmu, neko me pita: "Je l' ti pukla štikla? Je l' ti neko dao prsten na nastupu? Je l' te dečko prevario? Ima li šta novo?" Ja kažem: "Pa pesma je nova! Na tome sam radila pet meseci, ali ne, to je nebitno!"

Foto: Privatna arhiva

 

I majka i pevačica i preduzetnica

Da li je istina da od privatnog biznisa zarađujete toliko da ćete prestati da pevate?
- Nastupam i pevam i snimaću ubuduće samo zato što je to moja ljubav i strast prema tom poslu, a ne zato što samo od toga živim.
Da li je teško biti preduzetnica i majka u isto vreme?
- Nije, jer ovo je posao gde sam diktiraš slobodno vreme, a to mi je najvažnije da bih mogla sve da postignem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija