• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.11.2023

13:40

Oglasila se Matea i demantovala sve Anitine tvrdnje: Tiktokerka otkrila još skandaloznih detalja

printscreen instagram

Estrada

Oglasila se Matea i demantovala sve Anitine tvrdnje: Tiktokerka otkrila još skandaloznih detalja

Podeli vest

Nakon sinoćnjeg izlaganja Anite Stanojlović, oglasila se Matea Car i demantovala sve što je zadrugarka tvrdila.

Sinoć u emisiji "Pitanje gledalaca", voditelj Milan Milošević je ukućanima postavljao razna pitanja. Kada je na red došla Anita, ponovo je nastao haos.

Milan je pitao Stanojlovićevu da li je istina da je Anita zvala Mateu na video poziv iz Kruševca i da je pokazivala i majku i sina njoj. Stanojlovićeva je negirala i govorila kako su sve to laži i kako nije ništa istina. Zadrugarka je tvrdila da nikada u životu nije Mateu zvala iz Kruševca i da sina i majku nije pokazivala tiktokerki. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Anitina ljubavnica se sada oglasila i demantovala sve njene tvrdnje.

- Istina je da me zvala na video poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale kontakt nikakav. Sa majkom nikad reč progovorila nisam - istakla je Matea, te je na pitanje da li je videla Alekseja tokom nekih od poziva, dodala:

- Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike - zaključila je Matea za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija