• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

08.12.2023

23:30

Aleksandra Mladenović kupila još jednu nekretninu?! Pevačica se rastura od para: "Ispunila sam sve što sam htela!"

Dušan Petrović

Estrada

Aleksandra Mladenović kupila još jednu nekretninu?! Pevačica se rastura od para: "Ispunila sam sve što sam htela!"

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Mladenović važi za jednu od najtraženijih u regionu, pa ne čudi što ima visoke honorare od kojih je kupila nekoliko nekretnina.

Aleksandra, koja već šest godina aktivno peva, zaradu je uložila u dva stana i kuću koja je nedavno kupila, piše Grand.

Mladenovićeva je sad otkrila da se uskoro seli u drugu nekretninu, te da će na taj način rešiti problem koji ima sa haljinama.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

- Već neko vreme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mesta - rekla je Aleksandra za Grand otkrila da je konačno napravila ogroman garderober i da joj je to bila najveća želja.

Aleksandra je istakla da je inače kupovinom nekretnina ostvarila sve o čemu je kao dete maštala.

- Ispunila sam sve što sam htela, sad radim na novim željama. Svake godine zapišem na papir šta želim i šta sam do sad sve ispunila. Ja sam radila na tome - zaključila je pevačica za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija