• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/M.D./Z.A.

16.12.2023

13:46

"Minimaks me je štitio od Arkana, pa dobio šamar!" Karleuša o poznatom voditelju i čuvenoj rečenici: "Sve pevačice su ku*ve!" (VIDEO)

reuters/Informer/arhiva

Estrada

"Minimaks me je štitio od Arkana, pa dobio šamar!" Karleuša o poznatom voditelju i čuvenoj rečenici: "Sve pevačice su ku*ve!" (VIDEO)

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša prisetila se sukoba sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i šamara koji je suprug pevačice Cece udario voditelju Milovanu Iliću Minimaksu.

Jedna od najvećih zvezda regionalne muzičke scene, Jelena Karleuša, bila je gost Informerovog podkasta, u kojem se nikad iskrenije prisetila svog sukoba sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i šamara koji je komandant Srpske dobrovoljačke garde udario Milovanu Iliću Minimaksu

- Pokojni Minimaks je mene navlačio na tanak led više puta. O emisiji u kojoj je gostovao Arkan brujao je Balkan. Izašao je jedan novinski naslov sa izjavom koju ja nisam nikada dala "da su sve pevačice kurve". Ono što jesam reklaje "svi mi u ovom poslu smo kurve, ali ne u bukvalnom smislu, jer prodajemo lepotu, talenat ili magiju za pare". Arkan je tada, naravno, prepoznao svoju tadašnju suprugu i došao je kod Milovana. Minimaks ga je pitao šta on im da kaže o mojoj izjavi.

Foto: youtoube/Istinita priča

 

- Kako Arkan nije bio poznat po taktičnosti, rekao je: "Ta mala neka dođe u sledeću emisiju da se izvini.". Sutradan, ja sa majkom, na sedmom spratu naše zgrade kod Fontante. Kaže ona meni: "Sine, samo ništa ne govori. Ne reaguj. Ko o čemu, kurva o poštenju". Od svega što je meni moja majka rekla, meni samo "ko o čemu, kurva o poštenju" ostane u glavi i ja to izgovorim u sledećoj emisiji.

Arkan je tada zvao Željka Mitrovića da ne ide repriza emisije, koja ide svake subote. Otad, došlo je do jedne vrste loših odnosa među nama. Zbog te emisije, ja sam bila svedok u "Centru Sava", Minimaks je bio voditelj emisije Oskara popularnosti, dogodilo se nešto zbog čega mi je Milovanov sin napao jer sam ispričala. Stojim ja iza zavese, čekam da me Minimaks najavi, kad se otvaraju vrata, a na njima Arkan sa telohraniteljima.

- Ne pogledavši me, okreće se ka Minimaksu i lupa mu šamar. Milovan ga je pitao: "Zašto?". Odgovorio je Arkan: "Zbog one emisije!" Minimaks je već tada bio star, a to je vreme kada je Arkan svakog udarao. Minimaks je mene tada odbranio. Ja sam bila klinka i nisam razmišljala o posledicama. Željko mene tada nije ni pogledao, a ovom je "zveknuo" tu šamarčinu. Primala sam nagradu kasnije i sve vreme gledala u Minimaksa. Nikada nisam videla da nekome toliko dugo stoji otisak od udarca. Posle toga su prestali da razgovaraju. Minimaks nije otišao ni na sahranu Arkanu - rekla je Jelena Karleuša Informeru. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija