• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

28.12.2023

18:15

"Dok nije počela da živi sa nama bila je divna, a posle...": Bivši svekar Suzane Jovanović progovorio o pevačicinom braku sa njegovim sinom

Informer

Estrada

"Dok nije počela da živi sa nama bila je divna, a posle...": Bivši svekar Suzane Jovanović progovorio o pevačicinom braku sa njegovim sinom

Podeli vest

Žile Zdravković, otac Suzaninog prvog supruga Radeta, progovorio o njihovom zajedničkom životu.

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za vrlo skladan bračni par koji živi mirnim i porodičnim životom. Međutim, brak koji je pevačica imala pre nego što se udala za čelnika Grand produkcije, večito zanima pripadnike sedme sile.

Foto: Petar Đorđević

 

Žile Zdravković, otac bivšeg Suzaninog supruga Radeta otkrio je detalje iz braka njegovog sina sa pevačicom:

- Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, mnogo lepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15 dana bila je divna, a posle. Bilo je svega i svačega. Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije, ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuvala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam video ni dinara od te svadbe - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović.

Foto: Printscreen You Tube

 

On je tvrdio i kako je njena majka mnogo uticala na taj brak:

- To je Suzana i sama rekla, nakon jedne velike svađe kada je došla da moli Radeta da se pomire. Pravdala se kako bi sve bilo idealno da nije slušala svoju majku. Jedne noći je želela da napusti Radeta nakon što je on otišao na posao, ali sreća je da se Rade vratio nazad jer je zaboravio neki instrument i sreo je Suzanu u pola noći na raskrsnici. Jedva je zamolio da uđe u kola i tada ju je vratio kod majke u Ralju - ispričao je on.

Žile otkriva da je Jovanovićeva odmah nakon razvoda od njegovog sina našla vezu, kako bi njihovom sinu promenila prezime u Jovanović:

- Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kao da nema krvi Zdravkovića. Onda smo mi nju tužili zbog toga, a kada je shvatila da će izgubiti na sudu lukavo je poslala sina nekoliko puta kod nas, dozvolila je da ga viđamo. Bili smo presrećni što nam se dete, moje unuče, ponovo igra po dvorištu pa sam savetovao Radeta da povuče tužbu. Međutim, otkako je to učinjeno Danijela više nismo videli - navodi Zdravković za "Story".

Foto: Instagram/printscreen

 

Suzana je ove navode oštro demantovala, i navela da nije tačno da je zabranjivala svom sinu da vidi oca, već da je istina totalno drugačija:

- Samo sam čekala kada će to izaći u novinama, Zdravkovići su vam takvi ljudi. Nije tačno da ne dozvoljavam detetu da ide tamo, on sam ne želi. Njegov otac je potpuno zaboravio da ima to dete, brigu i interesovanje za Danijela je izgubio čim se oženio. Danijel je pokazao da ne želi da viđa oca u godinama kada mu je trebala pažnja i razumevanje. Ništa od toga mu Rade nije pružio, već je to dobio od Saše Popovića koji mu nije ništa - rekla je tada Suzana, prenose mediji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija