• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika/M.B.

01.02.2024

19:14

"Otvaram hotel": Vojaž o planovima za budućnost, ali i o svojoj novoj devojci: "Mnogo toga sam žrtvovao"

Maša Banđur

Estrada

"Otvaram hotel": Vojaž o planovima za budućnost, ali i o svojoj novoj devojci: "Mnogo toga sam žrtvovao"

Podeli vest

Miljenik tinejdžera, reper Mihajo Veruović, poznatiji kao Vojaž, uspeo je da sa samo 22 godine obezbedi krov nad glavom, ali ističe da se tu neće zaustaviti, već da će i u budućnosti ulagati u nekretnine.

Popularni mladi reper,Vojaž, u prethodnoj godini pazario je luksuzni penthaus u kojem danas uživa, ali kaže da planira i otvaranje hotela:

Foto: ATAIMAGES

 

- Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023 je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope - rekao je Mihajlo u jednoj emisiji, pa potom otkrio da je zaljubljen, ali i da želi da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti:

Foto: printscreen

 

-  Moja devojka je normalna, ne zanima je popularnost, niti razgovaramo o tome. Nedavno smo bili zajedno na putovanju i planiramo samo da uživamo. Naša veza je postala javna, iako to nisam želeo. Kada se tuđe energije umešaju, može da dođe do mnogih komplikacija. Zbog toga svoj privatni život želim da držim samo za sebe. Mnogi se mešaju, ali se trudimo da kanališemo tu energiju na pravi način. Mnogo stvari sam žrtvovao, nije bilo lako da se na početku krijemo, ali se isplatilo. Neko sam ko se maksimalno posveti partnerki i mislim da je to vrlo važno. Ljudi danas nemaju vremena jedni za druge i zato tvrde da veze i brakovi pucaju. Važno je da se slušamo i tako će sve da dođe na svoje mesto - govori Veruović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija