• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.02.2024

23:59

"Batalila sam muziku!": Luna Đogani rastužila fanove, pa otkrila šta vidi kao svoju buduću profesiju

ATAIMAGES

Estrada

"Batalila sam muziku!": Luna Đogani rastužila fanove, pa otkrila šta vidi kao svoju buduću profesiju

Podeli vest

Jutjuberka Luna Đogani je u emisiji "Premijera - vikend specijal" govorila o majčinstvu, karijeri, kao i o odnosu sa popularnim roditeljima.

Luna je na samom početku otkrila da uživa u majčinstvu i da se trudi da slobodno vreme provodi sa porodicom.

Foto: ATAIMAGES

 

- Deca su jako vezana za mene i jako mi je drago zbog toga. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

- Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo, izležavamo se, grlimo se, ljubimo! Odemo u neki tržni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti - rekla je ona i otkrila da li je planirala da se tako brzo ostvari u ulozi majke:

Foto: ATAIMAGES

 

- U životu ništa ne možeš da planiraš. Sve je nekako brzo, spontano došlo, ali sam se ja snašla! Mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće Bog da i ja budem kao ona u njenim godinama - kaže Luna.

Đoganijeva je otkrila i da li li će se vratiti muzici i da li možda želi da se kroz muziku spoji sa majkom i ocem:

- Ja sam skroz batalila muziku. Počela sam da se bavim nekom vrstom voditeljstva. Napravili smo studio. To mi se sviđa, ti podkasti. Imala sam već neku emisiju i goste. Pozvaću i roditelja da gostuju, ali odvojeno naravno. Što se tog spajanja u muzičkom smislu tiče, ako se pojavi dobra pesma, kao dobar marketing, moglo bi da se desi, što da ne - zaključila je Luna u emisiji Premijera Vikend Specijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija