• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

16.02.2024

09:18

Sloba i Jelena prave gala svadbu početkom sledeće nedelje?! Sjatiće se pola estrade, ovo su dugo planirali

ATAimages

Estrada

Sloba i Jelena prave gala svadbu početkom sledeće nedelje?! Sjatiće se pola estrade, ovo su dugo planirali

Podeli vest

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su već izgovorili sudbonosno "da", ali im je ostala želja da naprave veliku svadbu na koju bi pozvali veliki broj ljudi.

Sloba i Jelena su sada odlučili da ispune svoj veliki san, a kako pišu domaći mediji, sve je navodno planirano za početak sledeće nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu - priča izvor za "Republiku" i dalje otkriva:

- Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

Inače, nakon venčanja u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, Sloba i Jelena su se sa gostima uputili u restoran pevačevog kuma.

Oni su, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu tortu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem. Budući da su napravili intimno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži, u lokalu su bila prazna mesta, dok su malu tortu sekli sa osmehom na licu, gledajući se sa puno ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija