• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

23.02.2024

12:10

Elena poređala bivše muževe, fali samo Peđa Mijatović! Pojavila se fotka sa slavlja, otkriveno kako se slažu Jugoslav Karić i Andrija Drašković

Informer/društvene mreže

Estrada

Elena poređala bivše muževe, fali samo Peđa Mijatović! Pojavila se fotka sa slavlja, otkriveno kako se slažu Jugoslav Karić i Andrija Drašković

Podeli vest

Dizajnerka nameštaja proslavila rođendan sina, okupila nekadašnje emotivne partnere

Elena Karaman koja je iz tri braka i emotivne veze dobila isto tolikko i sinova - Luku, Matiju i Simona, proslavila je jednom od svojih mezimaca rođendan kojem su prisustvovali skoro svi njeni bivši.

Foto: Informer/društvene mreže

 

 

Na proslavi rođendana Eleninog srednjeg sina Matije, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici sa Andrijom Draškovićem, pojavio se i njen poslednji suprug Jugoslav Karić s kojim ima Simona. I ne samo to, na fotografiji koju je objavio Jugoslav vidi se koliko su bliski, a to potvrđuje i opis koji je Karić stavio. On je napisao:"Familija" iznad fotografije, a sa njima je ćerka Andrije Draškovića, kao i Karićev brat Simon de Karić. 

Sa ovog skupa izostao je samo Predrag Peđa Mijatović, nekadašnji fudbaler s kojim je Elena imala dva sina Luku i Andreu. Nažalost, Andrea je bolovao od cerebralne paralize i pre nekoliko godina je preminuo. Ipak, na porodičnoj fotografiji nije ni Luka, Elenin i Peđin sin. 

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Inače, Elena je u najboljim odnosima ostala sa Jugoslavom, a sada je jasno da je identična situacija i sa Andrijom Draškovićem kojem je stavila ruku na rame, što se može videti na fotografiji s rođendana. Međutim, to nije slučaj sa Peđom Mijatovićem. 

Nekadašanji fudbaler nedavno je izjavio i da je brak sa Elenom bio greška:

- Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično - rekao je Mijatović.

Foto: Starsportphoto, ATA Images

 

 

Kako je on istakao, za fudbalere je bilo normalno da se žene vrlo mladi i potom koncentrišu na karijeru.

- Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto - 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina - rekao je u intervjuu za Unu.

Svoj prvi brak Mijatović danas danas ocenjuje kao grešku, a to je, kaže, shvatio tek nakon razvoda.

- Iz ove perspektive mislim da je bila greška, jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu - prisetio se Mijatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija