• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

24.02.2024

09:11

"Voleo bih da se vrati na televiziju, ona to ima u malom prstu": Saša Popović otkrio ko mu je omiljena voditeljka

ATAIMAGES

Estrada

"Voleo bih da se vrati na televiziju, ona to ima u malom prstu": Saša Popović otkrio ko mu je omiljena voditeljka

Podeli vest

Nova domaćica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", je pevačica Ana Sević, a sada je Saša Popović otkrio ko je po njegovom mišljenju najbolja voditeljka zabavnog programa.

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, odlučio je da na mesto Sanje Kužet, koja je trenutno na trudničkom bolovanju, dovede pevačicu Anu Sević.

Foto: Informer/ATA images

 

Saša je rekao da je Ana bila prvi i jedini izbor za novu voditeljku, iako se mesecima unazad spekulisalo o tome ko će uz Voju Nedeljkovića postati nova domaćica ovog poznatog talent šou programa.

S obzirom na to da je ovaj televizijski projekat jedan od najgledanijih u regionu, verovalo se da će se voditeljke utrkivati da postanu deo Grandovog jata. Međutim, Popović je otkrio da se niko od poznatih lica nije ponudio da zameni Sanju:

- Niko me nije zvao. Možda su sve čekale da vide moju reakciju, ali to sam prelomio odmah, da se mnogo ne spekuliše oko toga. Odmah sam obavestio članove žirija i svi su zadovoljni što je nova voditeljka Ana Sević.

Foto: Youtube printscreeen

 

Saša je nakon toga otkrio i koja dama je po njegovom mišljenju najbolja voditeljka zabavnog programa:

- Sad sam čuo da Tamara Raonić, koja je sedam godina radila u "Grandu", hoće da se aktivira. Po meni je ona jedna od naših najboljih voditeljki kada je u pitanju šou program i zabavne emisije, ona to drži u malom prstu. Eto, to sam čuo sada i bilo bi mi drago da se vrati, ne mislim u "Zvezde Granda", nego na televiziju - rekao je Popović, pa dodao da voditelj ne mora da bude već poznato lice, kao što je slučaj sa žirijem:

Foto: YouTube prntscreen

 

- Voditelj ne mora da bude poznat. Evo, Sanja Kužet je došla 2013. godine i mislim da je čak niko nije znao. U to vreme radila je vremensku prognozu na Pinku, ali mislim da je bila nepoznata. Meni se dopala, slučajno sam je video u nekoj emisiji, pozvao sam je i evo Sanju Kužet danas svi znamo. Prema tome, kad je u pitanju voditelj, on ne mora da bude poznat, ali kad je u pitanju član žirija i te kako mora, mora da poznaje muziku, mora da je u toj sferi – zaključio je Popović za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija