• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer.rs/D. I.

01.03.2024

08:07

Ne može očima da je gleda! Marija tražila Popoviću da izbaci Viki iz "Zvezda Granda": "Ona ne treba ovde da sedi, ona je gluva!"

ATAIMAGES

Estrada

Ne može očima da je gleda! Marija tražila Popoviću da izbaci Viki iz "Zvezda Granda": "Ona ne treba ovde da sedi, ona je gluva!"

Podeli vest

Šerifovićeva intolerantna na Miljkovićevu, javno tražila da ne bude više član žirija

Marija Šerifović mišljenja je da Viki Miljković ne bi trebalo da sedi na mestu člana žirija u "Zvezdama Granda", a sada je to i javno kazala. Njih dve su se sporečkale, ovoga puta, oko takmičara za kojeg je Marija smatrala da ne može da prođe dalje, dok je Viki bila drugačijeg mišljenja. 

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Ovo je Šerifovićevu razbesnelo:

- Ti si stvarno ozbiljna? Ona ne treba da sedi ovde, ona je gluva - rekla je Marija Saši Popoviću.

- Zašto ja ne treba da sedim ovde? - pitala je Viki, a Marija je odgovorila:

- To je nonsens, to ne može da kaže normalna osoba.

Foto: printscreen pink tv

 

 

Ali to nije bilo sve, nakon njihove prepirke, Dragan Kojić Keba je kinuo u uključeni mikrofon.

- Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l’ si ti lud, Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi - rekao je Saša.

- Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde, jer je dobacio na dva metra - dodao je Popović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)
Estrada

Zorja Pajić sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se čula sa JK (VIDEO)

U toku je prvo polufinalno veče festivala "Pesma za Evroviziju", gde se predstavilo 14 izvođača od koji će njih osmoro, glasovima publike i žirija, otići u finale 02. marta. Pesma koja je od samog starta privukla veliku pažnju jeste numera koju izvodi Zorica Pajić, poznatija kao Zorja, te je nakon nastupa otkrila kakvi su njeni utisci.

27.02.2024

23:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija