• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

02.03.2024

19:32

DEA i FBA se uključuju u istragu smrti Andrijane Lazić! Obaveštajne službe udruženim snagama pokušavaju da saznaju kako je poginula pevačica

Facebook printscreen

Estrada

DEA i FBA se uključuju u istragu smrti Andrijane Lazić! Obaveštajne službe udruženim snagama pokušavaju da saznaju kako je poginula pevačica

Podeli vest

Za Andrijanin slučaj zainteresovali su se pojedini pripadnici određenih američkih i ruskih obaveštajnih službi, prvenstveno zato što je Andrijanin otac Nebojša Lazić, kao pripadnik MUP-a učestvovao u više međunarodnih akcija usmerenih u borbi protiv terorizma.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara ove godine kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Šta se desilo u Dubaiju još uvek niko nema odgovor na to. Iz policije je pre nekoliko dana stigao izveštaj o smrti, u kome stoji da je u pitanju pad sa visine i nesretan slučaj. Nakon toga počela su da se nižu pitanja o smrti pevačice, na koje porodica još nije dobila odgovor. 

Foto: facebook

 

Prema navodima bosanskih medija, pozivajući se na američke medije koji takođe prate ovaj slučaj, ono što je šefa policije u Dubaiju opredelilo da u prvi mah odredi zadržavanje Andrijaninih drugarica do okončanja istrage bio je niz sumnji u vezi okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Foto: Instagram

 

Smrt žena se u Dubaiju retko ispituje, zbog postojanja određenih društvenih normi i običaja, te iz tog razloga posebno je interesantno da slučaj Andrijane Lazić bio izuzetak. Za ovaj slučaj su se zainteresovali pojedini pripadnici određenih i američkih i ruskih obaveštajnih službi, prvenstveno zato što je Andrijanin otac Nebojša Lazić, kao pripadnik MUP-a RS učestvovao u više međunarodnih akcija usmerenih u borbi protiv terorizma.

Foto: facebook

 

Sumnju policije u Dubaiju podgrejala je i zvanična potvrda pojave bar dve kriminalno-obaveštajne grupe koje bi mogle biti zainteresovane za smrt ćerke Nebojše Lazića. U istragu su uključeni DEA i FBI, prenosi Ozna.info. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija