• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

19.03.2024

15:07

Kratko i jasno! Teodosić prokomentarisao vesti o njegovom i Jelisavetinom razvodu, Milošev prijatelj sve otkrio

Informer

Estrada

Kratko i jasno! Teodosić prokomentarisao vesti o njegovom i Jelisavetinom razvodu, Milošev prijatelj sve otkrio

Podeli vest

Juče je kao bomba odjeknula vesta da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode, a niko od njih se tim povodom nije zvanično oglasio.

U medijima su se pojavili navodi da par ne živi zajedno već tri meseca, kao i da je Miloš bio taj koji je podneo zahtev za razvod braka. Pored toga, pisalo se da je razlog kraha njihovog braka nepoverenje i preljuba, a Jelisaveta i Miloš su na sve o čemu se pisalo ostali nemi.

Iako su uhvaćeni zajedno u kolima ispred stana na Vračaru, mnogi veruju u priču o njihovom razvodu jer su oboje neobično "tihi", a svi koji se sa njima druže bili su šokirani što su krili svoje probleme, te odlučili da stave tačku.

Međutim, jedan blizak prijatelj Teodosića kaže da je stupio u kontakt sa košarkašem, koji navodno tvrdi da to nije istina.

Foto: ATA Images

 

- Ljudi, šta vam je, nikad nismo bili bliži. Od razvoda nema ništa, nisam podneo nikakve papire za razvod braka, valjda bih vama prvo rekao - kazao je navodno Teodosić prijatelju koji se oglasio za Republiku.

Inače, Teodosić danas slavi svoj 37. rođendan, a Jelisaveta i on su uhvaćeni kako se spremaju za proslavu. Takođe, danas se Teodosiću obratila Milica Orašanin, Jelisavetina sestra, koja mu je čestitala rođendan.

Foto: Instagram printscreen

 

- Srećan rođendan - stajalo je u opisu fotografije na kojoj se nalazi sa detetom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija