• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

09:50

Ekskluzivno! Ove dve muzičke zvezde snimaju duet: Saša Mirković ponovo pomera granice u muzičkoj industriji

Miloš Rafailović

Estrada

Ekskluzivno! Ove dve muzičke zvezde snimaju duet: Saša Mirković ponovo pomera granice u muzičkoj industriji

Podeli vest

"Oskar popularnosti", regionalna dodela muzičkih nagrada, prestižna manifestacija koja se održava svake godine je podelila nagrade najistaknutijim imenima koja su obeležila godinu za nama.

Na ogromno zadovoljstvo i čast Saša Mirković, priznati uspešni producent dobio je Oskar popularnosti za producenta godine!

Pod menadžerskom palicom Mirkovića, dugogodišnja saradnja sa Acom Lukasom i Miroslavom Ilićem je krunisana sa još dva Oskara.

Aca Lukas dobio je nagradu za pevača godine, dok je neprevaziđenom Miroslavu Iliću uručena nagrada za životno delo!

 

 

Oglasio se i vlasnik direktno iz Banjaluke i podelio utiske sa najpoznatije regionalne ceremonije:

– Trio fantasticnih! Je l’ ima neko bolji? Sve ljubitelje dobre muzike i koncerata očekuje jedno velikooooooo iznenađenje u organizaciji Hype produkcije. Inače večeras su za ovaj sto stigla TRI Oskara popularnosti za 2023 godinu! Aca Lukas – pevač godine, Miroslav Ilić – nagrada za Životno delo i Saša Mirković – producent 2023. godine. Hvala svim kolegama koji su glasali – napisao je Mirković ispod objave fotografije na kojoj se nalazi on sa Lukasom i Miroslavom Ilićem.

Mirković spojio dve zvezde

Kako ekskluzivno saznajemo, te iste večeri, producent godine, Saša Mirković, doneo je odluku o duetu dve najveće zvezde kako kod nas, tako i u regionu.

Foto: Zoran Sinko

 

Naime, Mirković je odlučio da spoji legendarnog Miroslava Ilića i kralja splavova i kafana Acu Lukasa.

Ova dva spektakularna vokala spojiće se u numeri koja će pomeriti sve granice dosadašnjih hitova naše estrade. Pod pokroviteljstvom producenta godine, Saše Mirkovića koji svakodnevno dokazuje da je “majstor svog zanata”, ova pesma se uveliko kuva u kuhinji njegive produkcijske kuće.

Nakon brojnih koncerata u Arenama širom regiona, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati spoj najvećih muzičkih izvođača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija